Banner
Banner
Banner

Évbúcsúztatás vitorlázással, közvetítéssel Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Napsütés, -3 fok (ami -7-nek érződött), 6-12 csomós keleti szél, 6 hajó 18 csapat. Ez mind 2015 utolsó napján, Balatonlellén, ahol a Szilveszteri Regattával búcsúzott az óév, egyben ez volt a SNEWISPORT LIVE tracking szezonzáró közvetítése.

 

 

Bővebben...
 
Évzáró SNEWISPORT LIVE tracking csütörtökön Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Ha szerda éjjel nem fagy be a lellei kikötő, akkor az évzáró SNEWISPORT LIVE tracking közvetítés csütörtökön lesz 10 és 16 óra között. December utolsó napján rendezik Balatonlellén a Szilveszteri Regattát hat Bavaria 32-es vitorlással, 18 csapattal. A hajókra SRB-t szerelünk, így a parton és otthon lévők is nézhetik a futamban lévő hajókat, majd visszanézhetik útvonalukat. A Versenyvezetőség többkörös futam lebonyolítását tervezi 6-6 hajó részvételével. Minden futamból az első két hajó egyenes ágon jut a Nagydöntőbe, az 5. és 6. helyezett hajók kiesnek a versenyből. A selejtező futamok 3. és 4. helyezettjei vigaszágon újabb futamot futnak 6 hajó részvételével, ahol az első három hajó kerül értékelésre.

 

 
Nem dőlt meg a 3:19 Nyomtat Email
KK Rekord

December első napján is volt SNEWISPORT LIVE tracking közvetítés, ismét egy Keszthely-Kenesére készültünk.  Sárközy András (MaugLee) és Takácsy Kristóf egy 18 lábas Flaar vitorlással szerette volna megdönteni a Keszthely-Kenese sebességi rekordot. A meteorológiai előrejelzések kedvező időt jósoltak, hasonlót, mint ami november 20-án volt. Akkor, alig több mint egy hete Varga Lajosék a Nelsonnal 3 óra 19 perces idővel lettek a leggyorsabbak az egytestű hajó kategóriában. András még kedd este összefoglalta KK élményeit.

 

 

Bővebben...
 
3:19 az új Keszthely-Kenese Rekord Nyomtat Email
KK Rekord

Maga a rekorddöntés is komoly kihívás, de annak körülményei még extrémebbé tették a november 20-i éjszakát. Ekkor az éj leple alatt többször 35 csomó fölötti szélben szelte át a Balatont a Nelsonnal (Flaar 26RR) Varga Lajos, Rauschenberger Miklós, Pécsváradi Ákos, Scharf Máté 3 óra 19 perc alatt, ezzel új csúcsidőt állítottak be.

 

Bővebben...
 
Bajnoki címet nyert a Q Pharma Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Az idei Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság teljesítése igazi férfimunka lett komoly sportértékkel az őszi burás, jugós Adrián. Többnyire 20-35 csomós szélben kellett teljesíteni a 20-25 tmf távú futamokat, az utolsó futamban eldőlő bajnoki címet Tomai Balázzsal a Q Pharma szerezte meg.

 

 

Bővebben...
 
Felhők alatt, jó szélben irány kelet Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Nyirkos, erősen felhős időben rajtolt el a Bavaria Négykezes East verseny amit Bavaria32 és Bavaria Open osztályban írtak ki. A verseny két etapra volt bontható. A start után 10 csomós keleti szélben a zamárdi pályajelig egy hosszú kreucz szakaszt kellett teljesíteni, majd erősödő szélben végig hátszeleztek a párosok Lelléig.

 

 

Bővebben...
 
F7 Outcome győzelem a SeaPromo Regattán Nyomtat Email
SeaPromo Regatta

16 csapat közel 140 résztvevővel versenyzett idén a SeaPromo Regattán szeptember 27. és október 2. között az Adrián. A legnépesebb hazai üzleti verseny résztvevői a Murter és Palmizana közti vízterületen mérhették össze tudásukat hét futamon. Az idei év győztese az F7 Outcome lett a riói olimpiára készülő Berecz Zsombor kormányzásával.

 

 

Bővebben...
 
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság 2015 Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

2015. október 12-én délelőtt kezdődik a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság, amit idén is a Sail-ing Kft. szervez és a SNEWISPORT közvetít. A hét futamosra tervezett adriai bajnokságon Salona 38 vitorlásokkal mérhetik össze tudásukat a csapatok jellemzően napi 20-25 mérföldes távokon. A kormányosok között több változás történt, a címvédő DAK ST-hez Gyenes Ákos, a Q Pharma élére Tomai Balázs érkezik, és ismét visszatér az Alcufer kormányához Tuss Miklós.

 

 

 

A futamokat közvetítjük, melynek menete megegyezik a korábban megszokottakkal. A rajt előtt 15 perccel kezdődik a SNEWISPORT LIVE tracking és a befutó után nem sokkal már vissza is nézhető. Naponta többször jelentkezünk a Facebook-on friss hírekkel, információkkal (képek, időjárás, eredmények, esetleges rajthalasztás és pályarövidítés).

Bővebben...
 
Őszi Bavaria Négykezes szombaton Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Szombaton kerül megrendezésre a BL Bavaria YachtClub-ban az őszi Bavaria Négykezes verseny. Pénteken délután lehet nevezni, akkor adjuk át az SRB-k is. Szombaton reggel rajtolnak a párosok Balatonlelle elől majd a csövön át Zamárdi elé vitorláznak - ott lesz a forduló - a befutó a BLBYC elé tűzik. A SNEWISPORT LIVE tracking a rajt előtt 15 perccel kezdődik.

 

 

 
Vasárnaptól SeaPromo LIVE tracking Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Vasárnaptól hat napon át közvetítünk az Adriáról, a SeaPromo Regatta hajóinak útvonalai lesznek láthatóak. A tizenhat csapat a Murter sziget és a Klement sziget közti vízterületen előre láthatólag nyolc futamon vesz részt, és idén is lesz csillagtúra.

 

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 9 / 237
 
2021. 10. 18.
Ma Lukács napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT