Banner
Banner
Banner
A Yuppie Keszthely-Kenese rekord 1998-ból Nyomtat Email
KK Rekord

Tizennyolc éve a Yuppie Asso99-es vitorlással megdöntötték a Keszthely-Kenese sebességi rekordot. Akkor még fel sem merült a csapatban, hogy a kézi navigáció használatával tizenévekkel később újra elsők lesznek. Tudomásunk szerint pillanatnyilag ez lehet az első - legkorábbi -, mindenki számára elérhető és visszajátszható KK útvonal.

 

 

Bővebben...
 
A legrövidebb KK rekord története Nyomtat Email
KK Rekord

Jankovics Gábor - Forgács Zoltán páros 2013-ban sikeresen megdöntötte a Keszthely-Kenese sebességi rekordot egy Nacra F20-as katamaránnal. Bár már akkor működött LIVE tracking szolgáltatásunk, nem volt a hajójukon SRB, viszont vittek magukkal egy offline gps loggert. Ennek adatait rendelkezésünkre bocsájtották, így mostantól mindenki visszanézheti útvonalukat a versenyarchívumunkból valamint az összefoglaló (rövid)filmet YouTube csatornánkon. Felelevenítjük akkori beszámolójukat, történetük azért is érdekes, mert ők birtokolták a legrövidebb ideig e címet. Időhitelesítésük után egy óra harmincegy perccel új rekordidő született.

 

 

Bővebben...
 
Részvételi csúcs a Sail-Ing Business Cup-on Nyomtat Email
Sail-ing Business Cup

Hisszük, hogy jó csapatban az erő, ez a kölcsönös siker kulcsa. A versenyeken nem ”csak” közvetítünk, hanem szeretnénk minél nagyobb hozzáadott értékkel emelni az esemény színvonalát. Az SBC második évtizedébe lépett amikor 2013-ban első alkalommal volt SNEWISPORT LIVE tracking minden futamról, majd 2014-ben Molnár Csaba és Ruják István kihasználva a szolgáltatásunk adta technikai lehetőségeket első alkalommal rendezett egész napos csillagtúrát a dalmát szigetvilágban. Idén már lesz esti futam is és a nevezők száma csúcsot dönthet.

 

 

Bővebben...
 
Elindult a YouTube csatornánk Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

2016. február 12-én elindítottuk YouTube csatornánkat, ahol 1080p HD rövid filmekkel foglaljuk össze egy-egy közvetítésünket. Az első két filmünk témája a KK rekorddöntés lett, hamarosan pedig a többi SNEWISPORT LIVE tracking is feldolgozásra kerül.

 

Bővebben...
 
Évbúcsúztatás vitorlázással, közvetítéssel Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Napsütés, -3 fok (ami -7-nek érződött), 6-12 csomós keleti szél, 6 hajó 18 csapat. Ez mind 2015 utolsó napján, Balatonlellén, ahol a Szilveszteri Regattával búcsúzott az óév, egyben ez volt a SNEWISPORT LIVE tracking szezonzáró közvetítése.

 

 

Bővebben...
 
Évzáró SNEWISPORT LIVE tracking csütörtökön Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Ha szerda éjjel nem fagy be a lellei kikötő, akkor az évzáró SNEWISPORT LIVE tracking közvetítés csütörtökön lesz 10 és 16 óra között. December utolsó napján rendezik Balatonlellén a Szilveszteri Regattát hat Bavaria 32-es vitorlással, 18 csapattal. A hajókra SRB-t szerelünk, így a parton és otthon lévők is nézhetik a futamban lévő hajókat, majd visszanézhetik útvonalukat. A Versenyvezetőség többkörös futam lebonyolítását tervezi 6-6 hajó részvételével. Minden futamból az első két hajó egyenes ágon jut a Nagydöntőbe, az 5. és 6. helyezett hajók kiesnek a versenyből. A selejtező futamok 3. és 4. helyezettjei vigaszágon újabb futamot futnak 6 hajó részvételével, ahol az első három hajó kerül értékelésre.

 

 
Nem dőlt meg a 3:19 Nyomtat Email
KK Rekord

December első napján is volt SNEWISPORT LIVE tracking közvetítés, ismét egy Keszthely-Kenesére készültünk.  Sárközy András (MaugLee) és Takácsy Kristóf egy 18 lábas Flaar vitorlással szerette volna megdönteni a Keszthely-Kenese sebességi rekordot. A meteorológiai előrejelzések kedvező időt jósoltak, hasonlót, mint ami november 20-án volt. Akkor, alig több mint egy hete Varga Lajosék a Nelsonnal 3 óra 19 perces idővel lettek a leggyorsabbak az egytestű hajó kategóriában. András még kedd este összefoglalta KK élményeit.

 

 

Bővebben...
 
3:19 az új Keszthely-Kenese Rekord Nyomtat Email
KK Rekord

Maga a rekorddöntés is komoly kihívás, de annak körülményei még extrémebbé tették a november 20-i éjszakát. Ekkor az éj leple alatt többször 35 csomó fölötti szélben szelte át a Balatont a Nelsonnal (Flaar 26RR) Varga Lajos, Rauschenberger Miklós, Pécsváradi Ákos, Scharf Máté 3 óra 19 perc alatt, ezzel új csúcsidőt állítottak be.

 

Bővebben...
 
Bajnoki címet nyert a Q Pharma Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Az idei Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság teljesítése igazi férfimunka lett komoly sportértékkel az őszi burás, jugós Adrián. Többnyire 20-35 csomós szélben kellett teljesíteni a 20-25 tmf távú futamokat, az utolsó futamban eldőlő bajnoki címet Tomai Balázzsal a Q Pharma szerezte meg.

 

 

Bővebben...
 
Felhők alatt, jó szélben irány kelet Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Nyirkos, erősen felhős időben rajtolt el a Bavaria Négykezes East verseny amit Bavaria32 és Bavaria Open osztályban írtak ki. A verseny két etapra volt bontható. A start után 10 csomós keleti szélben a zamárdi pályajelig egy hosszú kreucz szakaszt kellett teljesíteni, majd erősödő szélben végig hátszeleztek a párosok Lelléig.

 

 

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 9 / 237
 
2024. 05. 26.
Ma Fülöp és Evelin napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT