Banner
Banner
Banner

Sail-ing Business Cup 2019 Nyomtat Email
Sail-ing Business Cup

 

 

 
SeaPromo Regatta, már lehet nevezni Nyomtat Email
SeaPromo Regatta

Szeptember 21-28. között kerül megrendezésre a XVII. SeaPromo Regatta, melyre már lehet nevezni. Az adriai versenyen évről évre erős csapatok vitorláznak a rajtvonalhoz, köztük számos - korábbi - többszörös győztessel is találkozhatunk. Idén tizenhat, Bavaria 46C vitorlással versenyző egységet fogunk közvetíteni az adriai tengerről.

 

 

Bővebben...
 
Téli Regatta 2018-2019 összesített eredményei Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Befejeződött a balatoni Téli Regatták 2018-2019-es sorozata amin Elan310 OD és Open osztályokban lehetett indulni. A Mikulás Regatta, Szilveszteri Regatta, Farsangi Regatta és Tavaszi Regatta legeredményesebb OD csapata Sabján Annamária kormányzásával az El-Lányok lett, az Opent pedig a Kisbolero nyerte Soponyai Géza és Lacsny Gergely kormányzásával.

 

 

Bővebben...
 
Nagy Téli Hideglelő Hajózás Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Március 2-án indul A Nagy Téli Hideglelő Hajózás, mely körbejárja a Balatont. A túra útvonala Balatonfüred – Balatonkenese – Balatonlelle – Balatonfenyves – Badacsony – Balatonlelle, a hat napos vitorlázás során számos érdekes program várja a résztvevőket.

 

 

Bővebben...
 
Huszonegy vitorlással rajtol a Sail-Ing Business Cup április közepén Nyomtat Email
Sail-ing Business Cup

A 2019-es Sail-Ing Business Cup már a verseny kezdete előtt rekordokat döntöget. Soha nem állt még rajthoz az SBC-n huszonegy vitorlás, soha nem fogytak el ilyen gyorsan a hajók. Új helyszín, új hajótípus, izgalmas útvonalak és minderről már Húsvétkor sztorizgatni lehet itthon.

 

 

Bővebben...
 
Ismét Hidegen Légió, irány a téli Balaton Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Alig két hét múlva ismét kihajózik a Hidegen Légió, kezdődik az egy hetes balatoni téli vitorlás túra! Rövid film a tavalyi bevetésről, majd az idei hét ismertetése következik.

 

 

Bővebben...
 
Téli Regatták és gasztro élmények Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Versenyekben, közvetítésekben és gasztronómiában gazdag téli szezon áll előttünk. Jön az év utolsó balatoni közvetítése, majd februárban több alkalommal a magyar tengerről jelentkezünk.

 

 

Bővebben...
 
XIV. MTNB összefoglaló film Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Összefoglaló film a 2018-as Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságról HD verseny felvételekkel, riportokkal.

 

 

Bővebben...
 
Részvételi rekord az őszi 4kezes East versenyen Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Nevezési rekord, napsütés, kiváló 10-15 csomós keleti – délkeleti szél, Terntasette abszolút győzelem. Tökéletes szezonzáró verseny lett vasárnap a IX. RudiTrans 4kezes East Lellén.

 

 

Bővebben...
 
Tengeri Nagyhajós Bajnok Czap Zoltán és Eibinger csapata Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Hat izgalmas és sokszor szoros futam után Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnok lett Czap Zoltán és az Eibinger csapat Biográdban.

 

 

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 2 / 237
 
2021. 10. 18.
Ma Lukács napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT