Banner
Banner
Banner

Szilveszteri Regatta, óévbúcsúztató LIVE tracking Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

December 31-én reggel háromnegyed tízkor kezdődik a SNEWISPORT évzáró versenyközvetítése. A balatonlellei Renault Szilveszteri Regattára tizennyolc csapat nevezett be, az első hatos csoport tíz órakor rajtol el.

 

 

Bővebben...
 
Hétvégén kezdjük az új szezont Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

December 3-án ismét SNEWISPORT LIVE tracking, ez még nem újdonság, az viszont igen, hogy ezzel elkezdődik első téli közvetítési szezonunk.

 

 

Bővebben...
 
Tengeri bajnok lett a Klaszik Team Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Hét futamnyi szoros küzdelem végén, 120 tmf vitorlázást követően szerezte meg a bajnoki címet Lacsny Gergely Klaszik csapatával a XII. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságon.

 

 

Bővebben...
 
Hétfőtől Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság LIVE tracking Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Hétfőn kezdődik a XII. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság Biograd előtt. Őt versenynap alatt hét futam kerül megrendezésre egységesen Elan 350-es vitorlásokkal 6-7 fős csapatokkal.

 

 

Bővebben...
 
Dupla TÉ győzelem a négykezesen Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Szombaton rendezték Lellén az V. Rudi Trans Bavaria 32 & Open East Négykezes vitorlás versenyt, ahol a Túrós László - Szépfy Zsombor páros dupla győzelmet ünnepelhetett.

 

 

Bővebben...
 
Keller András nyerte a MOL TBS Nagydíjat Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

A Fa Nándor által alapított és rendezett MOL TBS Nagydíj 16. alkalommal rajtolt el október 30-án, melyen idén 11 versenyző méretette meg magát. Változatos időjárási körülmények között, sok újraosztást követően, végig az élbolyba vitorlázva Keller András ért elsőként célba Füred előtt.

 

 

Bővebben...
 
Sikerült Berecz Zsomborék címvédése Nyomtat Email
SeaPromo Regatta

Berecz Zsombor Rióból visszatérve ismét győzött az f7/Outcome csapattal a 2016-os SeaPromo Regattán. A hét futamos versenyen hat nap alatt három távolsági versenyt, egy csillagtúrát és három pályafutamot rendeztek. Zlatko Jakelic szerint az elmúlt két év legerősebb 17 hajós business regattája állt fel szeptember végén Murteren.

 

 

Bővebben...
 
Összeállt a SeaPromo Regatta mezőnye Nyomtat Email
SeaPromo Regatta

Összeállt a SeaPromo Regatta mezőnye, 17 team méri össze tudását a dalmát szigetvilágban. Első alkalommal üdvözölhetünk egy női csapatot, ők a tengeren és a Balatonon már hajóztak külön-külön. A 4-8 fős egységek egyforma vitorlásokkal fognak versenyezni, szerdán kiderül melyik csapat melyik hajót veheti át másfél hét múlva Murteren.

 

 

Bővebben...
 
Szombaton rajtol a II. Svert Kupa Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

A szezon második felét a Svert Kupa közvetítésével kezdjük szombaton Zamárdiban. Az uszonyos hajók számára kiírt verseny LIVE tracking menete a szokásos lesz, nevezéskor lehet átvenni az SRB-ket az online szombaton 9:45-kor kezdődik.

 

 

Bővebben...
 
Kedvezményes nevezés a legsportosabb Tengeri Bajnokságra Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Sorra neveznek a csapatok a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságra, amit október elején rendeznek az Adrián Elan 350-es vitorlásokkal. A sikeresen szereplő csapatok többek között automata mentőmellényeket, hajós késeket és vitorlás kesztyűket nyerhetnek a kupák mellé.

 

 

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 6 / 237
 
2021. 10. 18.
Ma Lukács napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT