Banner
Banner
Banner

Szezonkezdő túra tél közepén Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Korán kezdtük a 2018-as SNEWISPORT LIVE tracking szezont. Tavaly ilyenkor már jégvitorlással karcoltuk a jeget, idén az enyhe tél ezt még nem teszi lehetővé. Január 12-13-án ezért vitorlással indultunk túrázni a Balatonon, és természetesen közvetítettük is. Pénteken Keneséről hajóztunk át Lellére, szombaton a Lelle-Fenyves-Lelle útvonalat teljesítettük. Kis szélben, időnként esővel, ködben kezdtünk, majd a második napra kialakult a stabil dél-keleti szél, ami kitisztította a levegőt. A Fenyves-Lelle szakaszon sötétben, kiváló látási viszonyok között lehetett haladni 5-6 csomóval. Készítettünk egy 2 perces HD összefoglaló visszajátszást, aki a részletekre kiváncsi a Versenyarchívumban megtalálja a részletes útvonalakat.

 

 

Bővebben...
 
Évzáró LIVE tracking Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Több, mint 50 futamközvetítést követően december 31-én 10 órakor kezdjük búcsúztatni a 2017-es évet Balatonlelléről. A Szilveszteri Regattán hat Elan 310-es vitorlással összesen 18 csapat áll rajthoz, az open kategóriában mindenki saját hajóval YS értékelésben versenyezhet az év utolsó balatoni vitorlás versenyén. A SNEWISPORT LIVE tracking 9 óra 45 perckor kezdődik.

 

 
MTNB 2017 - Czégaiék a végsőkig küzdöttek Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Öt napos, hat futamos, végig szoros versenyben az utolsó futamon dőlt el, hogy melyik csapat lesz a bajnok 2017-ben. A Jedi Business Czégai Péter kormányzásával egészen péntekig küzdött a címért, amit végül az utolsó futam második felében sikerült megszerezniük.

 

 

Bővebben...
 
XV. SeaPromo Regatta Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

 

 
Azure Business Cup 2017 Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

A közel egy hónapos, folyamatos adriai közvetítésünk első eseménye az Azure Business Cup 2017 volt. Második alkalommal került megrendezésre az ABC, egy egyedülálló tematikára felépített, meghívásos vitorlásverseny az Adrián. Összesen tizennégy hajó futamát közvetíthettük Kastela-Maslinica-Palmizana-Kastela útvonalon, az ORC versenyt az Unica csapata nyerte Limonetti B Tamás kormányzásával.

 

 

Bővebben...
 
XIII. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság LIVE Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

 

 

 
SeaPromo Regatta 2017 LIVE Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

 


 

 
Azure Business Cup LIVE Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

 

 

 
Tizenegy csapat rajtol a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságon Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Október második hetében a közép-dalmát szigetvilágban kerül megrendezésre a XIII. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság. Az öt napos, hét futamosra tervezett versenyen egyforma Elan 350-es vitorlásokkal állnak rajthoz a csapatok.

Bővebben...
 
Másfél nap halasztás után rajtolhatott el a III. Svert Kupa Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

A Balaton idén nem volt túl kegyes a két napos bőséges – ne szépítsünk, viharos - északi széllel a tó vitorlásversenyei számára az augusztus 12-13-i hétvégén. A tucatnyi ekkora tervezett verseny közül végül a Svert Kupa Zamárdi DELL túraverseny és a Svert Kupa NaturZitrone pályaversenyek – időhiányában összevont – mezőnye elrajtolt vasárnap délután 15.00 órakor a közel másfélnapos várakozás után. Igaz még ekkor is szó szerint a szelek szárnyán repültek a hajók a rekord gyorsasággal teljesített – igaz csökkentett méretű – pályán.  Azoknak akik ki tudták várni a vasárnap délutáni rajtot, egy igazán mozgalmas versenyben lehetett részük.
Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 4 / 237
 
2022. 01. 27.
Ma Angelika napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT