Banner
Banner
Banner
SeaPromo Regatta 2017 LIVE Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

 


 

 
Azure Business Cup LIVE Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

 

 

 
Tizenegy csapat rajtol a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságon Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Október második hetében a közép-dalmát szigetvilágban kerül megrendezésre a XIII. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság. Az öt napos, hét futamosra tervezett versenyen egyforma Elan 350-es vitorlásokkal állnak rajthoz a csapatok.

Bővebben...
 
Másfél nap halasztás után rajtolhatott el a III. Svert Kupa Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

A Balaton idén nem volt túl kegyes a két napos bőséges – ne szépítsünk, viharos - északi széllel a tó vitorlásversenyei számára az augusztus 12-13-i hétvégén. A tucatnyi ekkora tervezett verseny közül végül a Svert Kupa Zamárdi DELL túraverseny és a Svert Kupa NaturZitrone pályaversenyek – időhiányában összevont – mezőnye elrajtolt vasárnap délután 15.00 órakor a közel másfélnapos várakozás után. Igaz még ekkor is szó szerint a szelek szárnyán repültek a hajók a rekord gyorsasággal teljesített – igaz csökkentett méretű – pályán.  Azoknak akik ki tudták várni a vasárnap délutáni rajtot, egy igazán mozgalmas versenyben lehetett részük.
Bővebben...
 
Szélcsíkos Rudi Trans West négykezes Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Hétvégén került megrendezésre a május 20-án viharos szél miatt elmaradt VI. Rudi Trans 4kezes WEST vitorlásverseny. 29 hajó és legénysége sorakozott fel a rajtvonalon szombaton reggel 09.00 órakor. A rajt idején fújó észak-észak nyugati ígéretes és élvezetes futammal kecsegtetett.

 

 

Bővebben...
 
Hétvégén ismét LIVE tracking Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Hétvégén kerül megrendezésre a tavasszal elhalasztott Rudi Trans 4kezes West távolsági vitorlás verseny. A futamot közvetíteni fogjuk, majd a befutó után visszanézhetőek lesznek a hajók útvonalai.

 

 

 
Alsóörs a Nemzeti Regatta vitorlásverseny idei győztese Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Teljesült a szervezők célja, hiszen a hétvégén valóban egymásra mosolygott az ország Siófokon. Közönségsikerrel, teltházzal zajlott a balatoni szezonkezdés első nagy családi fesztiválja, ahol a Nemzeti Regatta 38 település részvételével lebonyolított vitorlásversenyét Alsóörs nyerte. A SNEWISPORT két napon át, hét futamot közvetített több ezer parti nézőknek.

 

 

Bővebben...
 
Egykezes'17 szóló tókerülő túra Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Második alkalommal közvetítettük a Folbekboat hajók szóló tókerülő túráját. Az éjszakát is átkaroló közvetítés izgalmas lett, mivel a vártnál jobb szélben, izgalmas taktikai csatába kerültek a kormányosok. A tavalyinál jóval gyorsabban teljesített túra történéseit Szutor Ferenc, a Póstás kormányosa jegyezte le.

 

 

Bővebben...
 
Brightly címvédés a XV. Sail-ing Business Cup-on Nyomtat Email
Sail-ing Business Cup

Tizenötödik alkalommal került megrendezésre április végén a  Sail-ing Business Cup az Adrián tizennyolc csapattal, egységes és új hajókkal. Az erősszeles versenyt Jordán Balázsék (Brightly) nyerték.

 

 

Bővebben...
 
Artemis és Alinghi az SBC-n Nyomtat Email
Sail-ing Business Cup

A héten Budapesten kisorsolták a XV. Sail-ing Business Cup csapatai között a hajókat. Senki ne lepődjön meg, a futamközvetítésekben olyan hajónevekkel fog találkozni, mint Alinghi vagy Artemis és nem adminisztrációs hiba, elírás lesz.

 

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 5 / 237
 
2024. 06. 25.
Ma Vilmos napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT