Banner
Banner
Banner

Évzáró SNEWISPORT LIVE tracking csütörtökön Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Ha szerda éjjel nem fagy be a lellei kikötő, akkor az évzáró SNEWISPORT LIVE tracking közvetítés csütörtökön lesz 10 és 16 óra között. December utolsó napján rendezik Balatonlellén a Szilveszteri Regattát hat Bavaria 32-es vitorlással, 18 csapattal. A hajókra SRB-t szerelünk, így a parton és otthon lévők is nézhetik a futamban lévő hajókat, majd visszanézhetik útvonalukat. A Versenyvezetőség többkörös futam lebonyolítását tervezi 6-6 hajó részvételével. Minden futamból az első két hajó egyenes ágon jut a Nagydöntőbe, az 5. és 6. helyezett hajók kiesnek a versenyből. A selejtező futamok 3. és 4. helyezettjei vigaszágon újabb futamot futnak 6 hajó részvételével, ahol az első három hajó kerül értékelésre.

 

 
Nem dőlt meg a 3:19 Nyomtat Email
KK Rekord

December első napján is volt SNEWISPORT LIVE tracking közvetítés, ismét egy Keszthely-Kenesére készültünk.  Sárközy András (MaugLee) és Takácsy Kristóf egy 18 lábas Flaar vitorlással szerette volna megdönteni a Keszthely-Kenese sebességi rekordot. A meteorológiai előrejelzések kedvező időt jósoltak, hasonlót, mint ami november 20-án volt. Akkor, alig több mint egy hete Varga Lajosék a Nelsonnal 3 óra 19 perces idővel lettek a leggyorsabbak az egytestű hajó kategóriában. András még kedd este összefoglalta KK élményeit.

 

 

Bővebben...
 
3:19 az új Keszthely-Kenese Rekord Nyomtat Email
KK Rekord

Maga a rekorddöntés is komoly kihívás, de annak körülményei még extrémebbé tették a november 20-i éjszakát. Ekkor az éj leple alatt többször 35 csomó fölötti szélben szelte át a Balatont a Nelsonnal (Flaar 26RR) Varga Lajos, Rauschenberger Miklós, Pécsváradi Ákos, Scharf Máté 3 óra 19 perc alatt, ezzel új csúcsidőt állítottak be.

 

Bővebben...
 
Bajnoki címet nyert a Q Pharma Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Az idei Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság teljesítése igazi férfimunka lett komoly sportértékkel az őszi burás, jugós Adrián. Többnyire 20-35 csomós szélben kellett teljesíteni a 20-25 tmf távú futamokat, az utolsó futamban eldőlő bajnoki címet Tomai Balázzsal a Q Pharma szerezte meg.

 

 

Bővebben...
 
Felhők alatt, jó szélben irány kelet Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Nyirkos, erősen felhős időben rajtolt el a Bavaria Négykezes East verseny amit Bavaria32 és Bavaria Open osztályban írtak ki. A verseny két etapra volt bontható. A start után 10 csomós keleti szélben a zamárdi pályajelig egy hosszú kreucz szakaszt kellett teljesíteni, majd erősödő szélben végig hátszeleztek a párosok Lelléig.

 

 

Bővebben...
 
F7 Outcome győzelem a SeaPromo Regattán Nyomtat Email
SeaPromo Regatta

16 csapat közel 140 résztvevővel versenyzett idén a SeaPromo Regattán szeptember 27. és október 2. között az Adrián. A legnépesebb hazai üzleti verseny résztvevői a Murter és Palmizana közti vízterületen mérhették össze tudásukat hét futamon. Az idei év győztese az F7 Outcome lett a riói olimpiára készülő Berecz Zsombor kormányzásával.

 

 

Bővebben...
 
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság 2015 Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

2015. október 12-én délelőtt kezdődik a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság, amit idén is a Sail-ing Kft. szervez és a SNEWISPORT közvetít. A hét futamosra tervezett adriai bajnokságon Salona 38 vitorlásokkal mérhetik össze tudásukat a csapatok jellemzően napi 20-25 mérföldes távokon. A kormányosok között több változás történt, a címvédő DAK ST-hez Gyenes Ákos, a Q Pharma élére Tomai Balázs érkezik, és ismét visszatér az Alcufer kormányához Tuss Miklós.

 

 

 

A futamokat közvetítjük, melynek menete megegyezik a korábban megszokottakkal. A rajt előtt 15 perccel kezdődik a SNEWISPORT LIVE tracking és a befutó után nem sokkal már vissza is nézhető. Naponta többször jelentkezünk a Facebook-on friss hírekkel, információkkal (képek, időjárás, eredmények, esetleges rajthalasztás és pályarövidítés).

Bővebben...
 
Őszi Bavaria Négykezes szombaton Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Szombaton kerül megrendezésre a BL Bavaria YachtClub-ban az őszi Bavaria Négykezes verseny. Pénteken délután lehet nevezni, akkor adjuk át az SRB-k is. Szombaton reggel rajtolnak a párosok Balatonlelle elől majd a csövön át Zamárdi elé vitorláznak - ott lesz a forduló - a befutó a BLBYC elé tűzik. A SNEWISPORT LIVE tracking a rajt előtt 15 perccel kezdődik.

 

 

 
Vasárnaptól SeaPromo LIVE tracking Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Vasárnaptól hat napon át közvetítünk az Adriáról, a SeaPromo Regatta hajóinak útvonalai lesznek láthatóak. A tizenhat csapat a Murter sziget és a Klement sziget közti vízterületen előre láthatólag nyolc futamon vesz részt, és idén is lesz csillagtúra.

 

Bővebben...
 
Októberben ismét Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Október 10. és 17. között tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság, ahol nívós tengeri futamokon szoros csaták döntik el a bajnoki címet. A DAK Sailing Team 2012 óta őrzi a trófeát Pallay Tibor (Pallus) kormányzásával. Idén a csapat élére Gyenes Ákos érkezik és a korábbi éveket áttekintve (az idei nevezés még nem zárult le) a kihívók között ott lehet Sáfián László, Czap Zoltán, Scholtz Imre, Czégai Péter, Soponyai Géza, Beliczay Márton, Tuss Miklós és Prédl Tamás is.

 

 

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 9 / 237
 
2021. 09. 21.
Ma Máté és Mirella napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT