Banner
Banner
Banner

F7 Outcome a Jadranskan Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

A jövő héten Berecz Zsomborék részt vesznek a Jadranska (offshore) Regatan. A csütörtökön 11 órakor Visről rajtoló verseny Palagruza kerülése után Sveti Andrija érintésével tér vissza Visre. A teljes táv teljesítésére 96 óra áll a csapatok rendelkezésére. A magyar F7 Outcome Sailing Team vitorlása a Bolshoy lesz egy Hanse 575-ös. Az útjukat közvetíteni fogjuk, szerda reggeltől érhető el a SNEWISPORT LIVE tracking.

Bővebben...
 
Két hét a rajtig Nyomtat Email
Sail-ing Business Cup

Alig két hét múlva ismét elrajtol a Sail-ing Business Cup. Az adriai versenyre benevezett csapatok holnap találkoznak Budapesten a hajósorsoláson, majd április 24-én már Biogradban. Jövő hét pénteken és szombaton lehet átvenni a hajókat a Marina Kornatiban, a vitorlázás vasárnap a szabadedzéssel indul, hétfőn pedig kezdődik az első futam. A tizenöt csapat péntek délutánig hat futamot teljesít, lesz köztük távolsági szakasz, csillagtúra és technikai szám. A versenyhét során többnyire a Kornati-szigetvilágban fognak vitorlázni. Hétfőn Sali az első állomás, ott két éjszakát maradnak a csapatok, szerdán a Marina Hraminaba érkeznek és csütörtökön onnan térnek vissza Biogradba.

 

Bővebben...
 
Bavaria Nyégykezes, sailing to west Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Amikor alig több mint egy éve megalakult a Bav32 osztály nem lehetett tudni mennyire lesznek aktívak a tagjai, kik és hány versenyen állnak rajthoz. Egy szezon alatt kiderült, hogy sikerült előhozni a versenyzős énjüket, több  regattán álltak rajthoz 2014-ben és ősszel nekivágtak első négykezes versenyüknek a Balatonlelle-Balatonfüred-Balatonlelle távon. Úgy tűnik ez csak a kezdet volt, már lázasan készülnek az új szezonra, májusban a nyugati négykezessel kezdenek.

 

Bővebben...
 
Tavaszi versenyzés a Kornátok között Nyomtat Email
Sail-ing Business Cup

A XIII. Sail-ing Business Cup több, mint egy tucat csapatot felvonultató mezőnyében az állandó résztvevők mellett idén több új egység is benevezett. Az április végén kezdődő verseny idén visszatér a Kornátok közé, festői környezetben mérhetik össze tudásukat a csapatok. A tavaly debütáló és nagy sikert hozó csillagtúra épp úgy megrendezésre kerül, mint a népszerű technikai számok. A vitorlás versenyen első alkalommal indul VIP nézőhajó mely végig kíséri a mezőnyt a Biograd-Sali-Murter-Biograd útvonalon.

 

Bővebben...
 
Zéró tolerancia vízen is Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Jelentősen szigorodott az ittas hajóvezetés jogszabályi megítélése. Zéró tolerancia lép életbe, ittasság esetén azonnali engedélybevonára lehet számítani. Már vízen is fontos kérdés az iszik, vagy vezet

Bővebben...
 
Egységesített oktatási rendszer Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Egységesített rendszerbe terei a Magyar Vitorlás Szövetség az oktatási központokat, akkreditációhoz lesz kötve működésük. Az MVSz utánpótlás-nevelési programjának alapvető része egy áttekinthető és szakmailag magas színvonalon álló, többfokozatú oktatási rendszer, amelynek egyik alapelemét képezik az Szövetség által elismert vitorlás iskolák.

 

Bővebben...
 
Jó Show volt Budapesten Nyomtat Email
Kiállítások, vásárok

Stílusosan szólva jól szelek fújnak a Budapest Boat Show körül. Az előző évek fejlődése folytatódott, visszatértek régi kiállítók és sok újdonságot megismerhettek a vendégek. Végre láthattunk olyan vitorlásokat is amikkel eddig nem, vagy nem sokszor találkoztunk hazai vizeken. Itt volt többek között az új Bavaria 37, X-Yacht XP33, Nau220 Hornet, Pauger Narval 26, Nacra 17, Topaz 12 és a TES Yacht 18 is. Az elektromos hajók között sétálva örömmel tapasztaltuk, hogy már nem csak ormótlan testű hajókba tesznek környezetbarát meghajtást, megjelentek az ízléses, szép testű e-boatok is. Akik kiegészítőket kerestek mind ruházati, mind hajó felszerelési vonalon megtalálhatták számításukat. Képes beszámoló a Budapes Boat Show-ról:

 

 

 
24. Budapest Boat Show Nyomtat Email
Kiállítások, vásárok

Jön a tavasz, készülődünk a szezonra, eljött az ideje az első hazai seregszemlének.  Hétvégén kezdődik a 24. Budapest Boat Show, ami idén sem növi ki a G pavilont, de lesz több mint 60 kiállító 80 kiállított hajóval és gazdag színpadi programokkal. Aktuális téma az éppen zajló Volvo Ocean Race és pénteken akár ingyen is be lehet menni.

 

 

Február 12-15 között 24. alkalommal nyitja ki kapuit a Budapest Boat Show, Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye.

Bővebben...
 
Tengeri tracking 2015 Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Az évről évre növekvő számú hazai közvetítéseink mellett egyre több alkalommal közvetítünk tengeri versenyeket. Tavaly hat alkalommal voltak követhetőek a vitorlások útvonalai a mediterrán térségből, ebből három hazai rendezésű verseny volt. LIVE tracking naptárunkban már most három adriai verseny szerepel, amik különböző tematikára épülő egy-egy hetes megmérettetések lesznek a horvát szigetvilágban. Közös bennük, hogy az itthon maradtak is részesülhetnek a futamok izgalmaiból.

Bővebben...
 
Űrtechnika orosz jégen Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

2015.01.06.

Nem oktató jelleggel tesszük közzé az alábbi videót. Sőt, kifejezetten kerülendő jégvitorlázási technikával lehetünk gazdagabbak, de mindenképpen megéri megnézni orosz sporttársaink leleményes széllel hajtott, jégen csúszó hibrid eszközét menet közben. Jó szórakozást!

 

 

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 10 / 235
 
2018. 12. 16.
Ma Etelka és Aletta napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2018. SNEWISPORT
snewisport design: vegamedia.hu