Banner
Banner
Banner

24. Budapest Boat Show Nyomtat Email
Kiállítások, vásárok

Jön a tavasz, készülődünk a szezonra, eljött az ideje az első hazai seregszemlének.  Hétvégén kezdődik a 24. Budapest Boat Show, ami idén sem növi ki a G pavilont, de lesz több mint 60 kiállító 80 kiállított hajóval és gazdag színpadi programokkal. Aktuális téma az éppen zajló Volvo Ocean Race és pénteken akár ingyen is be lehet menni.

 

 

Február 12-15 között 24. alkalommal nyitja ki kapuit a Budapest Boat Show, Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye.

Bővebben...
 
Tengeri tracking 2015 Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Az évről évre növekvő számú hazai közvetítéseink mellett egyre több alkalommal közvetítünk tengeri versenyeket. Tavaly hat alkalommal voltak követhetőek a vitorlások útvonalai a mediterrán térségből, ebből három hazai rendezésű verseny volt. LIVE tracking naptárunkban már most három adriai verseny szerepel, amik különböző tematikára épülő egy-egy hetes megmérettetések lesznek a horvát szigetvilágban. Közös bennük, hogy az itthon maradtak is részesülhetnek a futamok izgalmaiból.

Bővebben...
 
Űrtechnika orosz jégen Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

2015.01.06.

Nem oktató jelleggel tesszük közzé az alábbi videót. Sőt, kifejezetten kerülendő jégvitorlázási technikával lehetünk gazdagabbak, de mindenképpen megéri megnézni orosz sporttársaink leleményes széllel hajtott, jégen csúszó hibrid eszközét menet közben. Jó szórakozást!

 

 

 
Elmarad a II. Szilveszteri Regatta Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

2014.12.30.

Ma 11 órakor tartott stábértekezletet a Szilveszteri Regatta rendezősége. Karsai Gábor és Kövér László közösen, egyhangúlag hozták meg a döntést, mi szerint az idei verseny elmarad. Az erős lehűlés miatt mára befagyott a BL Bavaria kikötő, és holnapra is napközben -6 fokot , éjjelre -15 fokot ígér a meteorológia.

 

 

fotó: Varga Renáta

 

Az év utolsó SNEWISPORT LIVE tracking élő közvetítése így elmarad, a 2015-ös szezont ismét az Adriai tengeren kezdjük az SBC-n.

 

 
II. Szilveszteri Porsche M5 - Audi Regatta Vitorlásverseny Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

2014.11.24.

Vitorlázzunk Szilveszterkor is! Ez már tényleg az év utolsó vitorlásversenye lesz a Balatonon, ahol tavaly 18 csapat állt rajthoz. A BL Bavaria Yachtclub ismét egy egyedülálló vitorlás versennyel búcsúztatja az óévet, az év utolsó napján, szerdán kerül megrendezésre a  II. Szilveszteri Regatta Vitorlásverseny 6 db egyforma Bavaria Cruiser 32 Avantgarde hajóval. Itt zárjuk mi is az évet, sikerült a legjobban meghosszabbítanunk a SNEWISPORT LIVE tracking szezont, első alkalommal lesz december 31-én élő közvetítés, 2014-ben Balatonlelléről.
Bővebben...
 
Ness Regatta csillagtúra a futamgyőztes csapat navigátori székéből Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

2014.10.29.

A XII. Ness Regattán az MZH Sailing Team a szerdai csillagtúrán szerezte meg első futamgyőzelmét. Karacs Zoltán állt a kormány mögött, Leleszi István volt a navigátor, aki már tavasszal részt vett egy hasonló tengeri futamon. A beszámolóból megtudhatjuk miért és milyen taktikát választottak, hogy fogadta a négyfős csapat a döntéseket.

Bővebben...
 
Új Kenese-Keszthely rekordot állított fel az RSM DTM Sailing Team Nyomtat Email
KK Rekord

2014.10.29.

1 óra 57 perc a Balaton hosszanti átvitorlázásának új rekordja, amely 2014. október 24-én dőlt meg, a rekordot az RSM DTM Sailing Team GC32-es katamaránja állította be. A korábbi idő így 25 perccel került megjavításra, amelyet a kétárbocos Fifty-Fifty katamarán tartott. A SNEWISPORT egyszerre két helyszínről közvetített, az adriai és a balatoni helyszín egyaránt izgalmas perceket adott a nézőknek.

Bővebben...
 
Wild Joe delivery LIVE tracking Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

2014.10.25.

Holnap délelőtt indul el Máltáról a Wild Joe Primostenbe. A versenyhajó fel van szerelve SRB-vel és működni is fog a hazaúton. A nyíltvízi szakaszokat logoljuk, a partközeli vitorlázás élőben követhető lesz.

 

 

Wild Joe delivery (Valetta-Primosten)   >>>
 
Megvédte a bajnoki címét a DAK Sailing Team Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

2014.10.24.

Sikeres lett a jubileumi, X. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság, 12 csapat szoros csatákat vívott az időnként 30-42 csomós szélben. Pénteken, egy igen erősszeles futamban védte meg bajnoki címét a DAK Sailing Team. A hetedik futamban, erősödő szélben több újraosztás is volt, a verseny vesztese a DÉLÚT lett, akik a spinakker elszállásával feladni kényszerültek a futamot, a KÉSZ ST a hátsó harmadból jött fel a harmadik helyre.

Bővebben...
 
Hat futam után vezet a DAK Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

2014.10.23.

A tegnapi kényszerpihenő után ma tovább folytatódott az MTNB. Két futamot sikerült rendezni a 20-32 csomós szélben. A DAK ST és az Schmidtgép közti csata döntetlen lett, felváltva lettek elsők és másodikak az 5. és 6. futamban. Még egy nap, egy futam lesz eldönteni, ki szerzi meg a bajnoki címet, jelenleg egy ponttal vezet a DAK Sailig Team.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 10 / 234
 
2018. 08. 16.
Ma Ábrahám napja van.

snewisport kereső

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2018. SNEWISPORT
snewisport design: vegamedia.hu