Banner
Banner
Banner

Hétfőtől Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság LIVE tracking Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Hétfőn kezdődik a XII. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság Biograd előtt. Őt versenynap alatt hét futam kerül megrendezésre egységesen Elan 350-es vitorlásokkal 6-7 fős csapatokkal.

 

 

Bővebben...
 
Dupla TÉ győzelem a négykezesen Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Szombaton rendezték Lellén az V. Rudi Trans Bavaria 32 & Open East Négykezes vitorlás versenyt, ahol a Túrós László - Szépfy Zsombor páros dupla győzelmet ünnepelhetett.

 

 

Bővebben...
 
Keller András nyerte a MOL TBS Nagydíjat Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

A Fa Nándor által alapított és rendezett MOL TBS Nagydíj 16. alkalommal rajtolt el október 30-án, melyen idén 11 versenyző méretette meg magát. Változatos időjárási körülmények között, sok újraosztást követően, végig az élbolyba vitorlázva Keller András ért elsőként célba Füred előtt.

 

 

Bővebben...
 
Sikerült Berecz Zsomborék címvédése Nyomtat Email
SeaPromo Regatta

Berecz Zsombor Rióból visszatérve ismét győzött az f7/Outcome csapattal a 2016-os SeaPromo Regattán. A hét futamos versenyen hat nap alatt három távolsági versenyt, egy csillagtúrát és három pályafutamot rendeztek. Zlatko Jakelic szerint az elmúlt két év legerősebb 17 hajós business regattája állt fel szeptember végén Murteren.

 

 

Bővebben...
 
Összeállt a SeaPromo Regatta mezőnye Nyomtat Email
SeaPromo Regatta

Összeállt a SeaPromo Regatta mezőnye, 17 team méri össze tudását a dalmát szigetvilágban. Első alkalommal üdvözölhetünk egy női csapatot, ők a tengeren és a Balatonon már hajóztak külön-külön. A 4-8 fős egységek egyforma vitorlásokkal fognak versenyezni, szerdán kiderül melyik csapat melyik hajót veheti át másfél hét múlva Murteren.

 

 

Bővebben...
 
Szombaton rajtol a II. Svert Kupa Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

A szezon második felét a Svert Kupa közvetítésével kezdjük szombaton Zamárdiban. Az uszonyos hajók számára kiírt verseny LIVE tracking menete a szokásos lesz, nevezéskor lehet átvenni az SRB-ket az online szombaton 9:45-kor kezdődik.

 

 

Bővebben...
 
Kedvezményes nevezés a legsportosabb Tengeri Bajnokságra Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Sorra neveznek a csapatok a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságra, amit október elején rendeznek az Adrián Elan 350-es vitorlásokkal. A sikeresen szereplő csapatok többek között automata mentőmellényeket, hajós késeket és vitorlás kesztyűket nyerhetnek a kupák mellé.

 

 

Bővebben...
 
Szent Iván éji túrázás Lellén Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Kikötői túra lesz 2016. június 24-én, Szent Iván napján Lellén. 20 órakor a BLYC elől indulnak a vitorlások és elektromos hajók, hogy az év majdnem leghosszabb napján megkerüljék a révfülöpi vízkivételi bóját és már sötétben visszaérkezzenek egy finom vacsorára.

 

Bővebben...
 
Balatonfüreden is lehet nevezni a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságra Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Az idei Tengeri Bajnokságot 2016. október 8-15. között rendezik meg Észak-Dalmáciában, a Biogradból induló mezőny a Dugi Otok - Kornat - Murter-szigetek közötti vízterületen 7 túrafutam során mérheti össze tudását. Az utóbbi évekhez hasonlóan a Kékszalag balatonfüredi rendezvénysátra az őszi Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság egyik nevezési helyszíne, itt jelentős árkedvezménnyel várják a csapatokat.

 

 

Bővebben...
 
Siófok nyerte a Nemzeti Regattát Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Első alkalommal rendezték meg Siófokon a Nemzeti Regattát, melyre harminc település nevezett. Az Aranypart előtt kitűzött pályán zajló futamokat a partról is jól lehetett látni, de ledfalon élőképes közvetítés is volt. Az előfutamok után 12 csapat jutott be a döntőbe ahol Siófok szerezte meg az első helyet Alsóőrs és Csopak előtt.

 

 

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 6 / 237
 
2020. 10. 27.
Ma Szabina napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT