Banner
Banner
Banner

Nagy Téli Hideglelő Hajózás Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Március 2-án indul A Nagy Téli Hideglelő Hajózás, mely körbejárja a Balatont. A túra útvonala Balatonfüred – Balatonkenese – Balatonlelle – Balatonfenyves – Badacsony – Balatonlelle, a hat napos vitorlázás során számos érdekes program várja a résztvevőket.

 

 

Bővebben...
 
Huszonegy vitorlással rajtol a Sail-Ing Business Cup április közepén Nyomtat Email
Sail-ing Business Cup

A 2019-es Sail-Ing Business Cup már a verseny kezdete előtt rekordokat döntöget. Soha nem állt még rajthoz az SBC-n huszonegy vitorlás, soha nem fogytak el ilyen gyorsan a hajók. Új helyszín, új hajótípus, izgalmas útvonalak és minderről már Húsvétkor sztorizgatni lehet itthon.

 

 

Bővebben...
 
Ismét Hidegen Légió, irány a téli Balaton Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Alig két hét múlva ismét kihajózik a Hidegen Légió, kezdődik az egy hetes balatoni téli vitorlás túra! Rövid film a tavalyi bevetésről, majd az idei hét ismertetése következik.

 

 

Bővebben...
 
Téli Regatták és gasztro élmények Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Versenyekben, közvetítésekben és gasztronómiában gazdag téli szezon áll előttünk. Jön az év utolsó balatoni közvetítése, majd februárban több alkalommal a magyar tengerről jelentkezünk.

 

 

Bővebben...
 
XIV. MTNB összefoglaló film Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Összefoglaló film a 2018-as Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságról HD verseny felvételekkel, riportokkal.

 

 

Bővebben...
 
Részvételi rekord az őszi 4kezes East versenyen Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Nevezési rekord, napsütés, kiváló 10-15 csomós keleti – délkeleti szél, Terntasette abszolút győzelem. Tökéletes szezonzáró verseny lett vasárnap a IX. RudiTrans 4kezes East Lellén.

 

 

Bővebben...
 
Tengeri Nagyhajós Bajnok Czap Zoltán és Eibinger csapata Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Hat izgalmas és sokszor szoros futam után Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnok lett Czap Zoltán és az Eibinger csapat Biográdban.

 

 

Bővebben...
 
Azure Business Cup 2018 Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Összefoglaló film az Azure Business Cup 2018-as versenyről, melyen 3 futam során 16 csapat küzdött az ORC értékelés szerinti legjobb helyezésekért. A vitorlázást követően tartalmas parti program színesítette a rendezvényt Kastelában, Vis-en és Soltán.

 

 

 
XIV. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Október második hetében kerül megrendezésre a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság Elan 350-es vitorlásokkal. A kornáti szigetvilágban, Murter tengeren és a Pasman csatornában kitűzésre kerülő  pályákról öt versenynap alatt hét futam közvetítésével készülünk.

 

 

Bővebben...
 
SeaPromo Regatta 2018 Nyomtat Email
SeaPromo Regatta

Lezárult a nevezési időszak, összeállt a SeaPromo Regatta mezőnye. Idén 14 csapat versengését fogjuk közvetíteni szeptember 23. és 28. között a dalmát szigetvilágból.

 

 

 

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 2 / 237
 
2020. 10. 27.
Ma Szabina napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT