Banner
Banner
Banner

XV. SeaPromo Regatta Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

 

 
Azure Business Cup 2017 Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

A közel egy hónapos, folyamatos adriai közvetítésünk első eseménye az Azure Business Cup 2017 volt. Második alkalommal került megrendezésre az ABC, egy egyedülálló tematikára felépített, meghívásos vitorlásverseny az Adrián. Összesen tizennégy hajó futamát közvetíthettük Kastela-Maslinica-Palmizana-Kastela útvonalon, az ORC versenyt az Unica csapata nyerte Limonetti B Tamás kormányzásával.

 

 

Bővebben...
 
XIII. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság LIVE Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

 

 

 
SeaPromo Regatta 2017 LIVE Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

 


 

 
Azure Business Cup LIVE Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

 

 

 
Tizenegy csapat rajtol a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságon Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Október második hetében a közép-dalmát szigetvilágban kerül megrendezésre a XIII. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság. Az öt napos, hét futamosra tervezett versenyen egyforma Elan 350-es vitorlásokkal állnak rajthoz a csapatok.

Bővebben...
 
Másfél nap halasztás után rajtolhatott el a III. Svert Kupa Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

A Balaton idén nem volt túl kegyes a két napos bőséges – ne szépítsünk, viharos - északi széllel a tó vitorlásversenyei számára az augusztus 12-13-i hétvégén. A tucatnyi ekkora tervezett verseny közül végül a Svert Kupa Zamárdi DELL túraverseny és a Svert Kupa NaturZitrone pályaversenyek – időhiányában összevont – mezőnye elrajtolt vasárnap délután 15.00 órakor a közel másfélnapos várakozás után. Igaz még ekkor is szó szerint a szelek szárnyán repültek a hajók a rekord gyorsasággal teljesített – igaz csökkentett méretű – pályán.  Azoknak akik ki tudták várni a vasárnap délutáni rajtot, egy igazán mozgalmas versenyben lehetett részük.
Bővebben...
 
Szélcsíkos Rudi Trans West négykezes Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Hétvégén került megrendezésre a május 20-án viharos szél miatt elmaradt VI. Rudi Trans 4kezes WEST vitorlásverseny. 29 hajó és legénysége sorakozott fel a rajtvonalon szombaton reggel 09.00 órakor. A rajt idején fújó észak-észak nyugati ígéretes és élvezetes futammal kecsegtetett.

 

 

Bővebben...
 
Hétvégén ismét LIVE tracking Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Hétvégén kerül megrendezésre a tavasszal elhalasztott Rudi Trans 4kezes West távolsági vitorlás verseny. A futamot közvetíteni fogjuk, majd a befutó után visszanézhetőek lesznek a hajók útvonalai.

 

 

 
Alsóörs a Nemzeti Regatta vitorlásverseny idei győztese Nyomtat Email
Vitorlázás, szörfözés

Teljesült a szervezők célja, hiszen a hétvégén valóban egymásra mosolygott az ország Siófokon. Közönségsikerrel, teltházzal zajlott a balatoni szezonkezdés első nagy családi fesztiválja, ahol a Nemzeti Regatta 38 település részvételével lebonyolított vitorlásversenyét Alsóörs nyerte. A SNEWISPORT két napon át, hét futamot közvetített több ezer parti nézőknek.

 

 

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 4 / 237
 
2021. 01. 18.
Ma Piroska napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT