Banner
Banner
Banner








Example of Section Blog layout (FAQ section)
Meteorológiai Nasa alkalmazás a Google Earth-ben PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2012, FEBRUARY 16, THURSDAY 09:54

2012.02.16.

A Google Earth program kiegészítéseként elérhető egy Nasa alkalmazás, mely segítségével a világ időjárása áttekinthetővé válik. Ebben Magyarország is részletesen, megyénként megjelenik. Az alkalmazás a Nasa Terra rendszeréből kinyert adatokkal dolgozik, melyek segítenek megérteni környezetünk éppen aktuális időjárás változását.

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Vitorlázz velünk! a vitorlázó közösség PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2012, JANUARY 31, TUESDAY 11:44

2012.01.31.

Új közösség alakul a Balatonon. Olyan vitorlázókat próbálnak összefogni, akik jelenlegi tudásukat továbbfejlesztve, szeretnék élvezni a sportág szépséget, izgalmait. Az ötlet Spiczel Vilmos fejéből pattant ki és olyan neveket állított az ügy mellé, mint Gácser Vera meteorológus; Hantó István vitorlás szakedző, nemzetközi versenyrendező, az MVSZ Versenyrendező Bizottság elnöke; Sigmond András (Giba) vitorlás szakedző, a Magyar Vitorlás Válogatott kondicionáló edzője; Király Zsolt vitorlás versenyző, hajózási szakértő, a Raffica kormányosa; Cittel Lajos hajóépítő, vitorlás versenyző, a Sirocco kormányosa és az előadók táborában természetesen ott van az oktatók között Priczel Vilmos vitorlás edző, vitorlás versenyző, a Zarándok kormányosa is. Mivel nem ez az első oktatás hasonló témában, így Vilit kérdeztük arról, miben erősek, kiket várnak a továbbképzésekre.

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Megérkezett a Balaton legnagyobb rib munkahajója PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2011, JUNE 28, TUESDAY 07:50

2011.06.28.

Professzionális motorossal bővült a balatoni gumimotoros állomány, Balatonfüreden vízre került a tó legnagyobb rib munkahajója. A 9,2 méteres, 13 személyes szlovén gumimotorossal versenyeket fognak kiszolgálni, de a Balaton Sound alatt Füred és Zamárdi között vizitaxiként is működtetik majd. 
LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Az évad eddigi legkomolyabb nemzetközi eredménye PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2011, JUNE 23, THURSDAY 18:03

2011.06.23.

Június 21-én fejeződött be Kielben Európa egyik leghíresebb vitorlás versenye a Kieli Hét, amely egyben a 2010-2011-es ISAF Világkupa sorozat záró eseménye. Az összes olimpiai hajóosztályt is felvonultató  regattán a Laserben induló Berecz Zsombor a 102 hajós mezőnyben a 8. helyen végzett.

 

Berecz Zsombor a VVSI SC versenyzője jelenleg a magyar vitorlázók közül a legesélyesebb arra, hogy decembereben az ausztráliai Perth-ben megrendezésre kerülő olimpiai kvalifikációs versenyen indulási jogot szerezzen a Londoni Olimpiára.

 

Az idén megrendezett ISAF Világkupa versenyeken a nagyon erős nemzetközi élmezőnyben egyre javuló teljesítményt nyújtva fokozatosan javulnak az eredményei. Ezt koronázta meg a kieli,Világkupa sorozatot záró versenyen.

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
EAKI, egy gimnázium a sportolóknak PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2010, NOVEMBER 15, MONDAY 15:44

Budapest belvárosában működik az EAKI alapítványi gimnázium, ahol 1991 óta az oktatási programot személyre szabják, figyelembe véve a tanuló időbeosztását. Ezzel lehetőséget biztosítanak a fiatal sportolóknak, hogy a napi edzések és a feszített versenyprogram mellett a tanulásra is maradjon idejük.

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
«ElsőElőző123KövetkezőUtolsó»

oldal 2 / 3
 
2024. 05. 17.
Ma Paszkál napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT