Banner
Banner
Banner








Bajnoki címet nyert a Q Pharma Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Az idei Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság teljesítése igazi férfimunka lett komoly sportértékkel az őszi burás, jugós Adrián. Többnyire 20-35 csomós szélben kellett teljesíteni a 20-25 tmf távú futamokat, az utolsó futamban eldőlő bajnoki címet Tomai Balázzsal a Q Pharma szerezte meg.

 

 

Bővebben...
 
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság 2015 Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

2015. október 12-én délelőtt kezdődik a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság, amit idén is a Sail-ing Kft. szervez és a SNEWISPORT közvetít. A hét futamosra tervezett adriai bajnokságon Salona 38 vitorlásokkal mérhetik össze tudásukat a csapatok jellemzően napi 20-25 mérföldes távokon. A kormányosok között több változás történt, a címvédő DAK ST-hez Gyenes Ákos, a Q Pharma élére Tomai Balázs érkezik, és ismét visszatér az Alcufer kormányához Tuss Miklós.

 

 

 

A futamokat közvetítjük, melynek menete megegyezik a korábban megszokottakkal. A rajt előtt 15 perccel kezdődik a SNEWISPORT LIVE tracking és a befutó után nem sokkal már vissza is nézhető. Naponta többször jelentkezünk a Facebook-on friss hírekkel, információkkal (képek, időjárás, eredmények, esetleges rajthalasztás és pályarövidítés).

Bővebben...
 
Októberben ismét Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

Október 10. és 17. között tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság, ahol nívós tengeri futamokon szoros csaták döntik el a bajnoki címet. A DAK Sailing Team 2012 óta őrzi a trófeát Pallay Tibor (Pallus) kormányzásával. Idén a csapat élére Gyenes Ákos érkezik és a korábbi éveket áttekintve (az idei nevezés még nem zárult le) a kihívók között ott lehet Sáfián László, Czap Zoltán, Scholtz Imre, Czégai Péter, Soponyai Géza, Beliczay Márton, Tuss Miklós és Prédl Tamás is.

 

 

Bővebben...
 
Megvédte a bajnoki címét a DAK Sailing Team Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

2014.10.24.

Sikeres lett a jubileumi, X. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság, 12 csapat szoros csatákat vívott az időnként 30-42 csomós szélben. Pénteken, egy igen erősszeles futamban védte meg bajnoki címét a DAK Sailing Team. A hetedik futamban, erősödő szélben több újraosztás is volt, a verseny vesztese a DÉLÚT lett, akik a spinakker elszállásával feladni kényszerültek a futamot, a KÉSZ ST a hátsó harmadból jött fel a harmadik helyre.

Bővebben...
 
Hat futam után vezet a DAK Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

2014.10.23.

A tegnapi kényszerpihenő után ma tovább folytatódott az MTNB. Két futamot sikerült rendezni a 20-32 csomós szélben. A DAK ST és az Schmidtgép közti csata döntetlen lett, felváltva lettek elsők és másodikak az 5. és 6. futamban. Még egy nap, egy futam lesz eldönteni, ki szerzi meg a bajnoki címet, jelenleg egy ponttal vezet a DAK Sailig Team.

Bővebben...
 
Négy futammal már érvényes a bajnokság Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

2014.10.21.

Egy nap, három futam, érvényes bajnokság. Kedden megérkezett a szél és igen jó futamokat sikerült rendezni a Tribunj és Murter előtti vízterületen. A napot kétfutamosra tervezték, de a 20 csomós stabil szél lehetővé tette a harmadik futamot is, így összesen közel 55 mérföldet vitorláztak a csapatok. Az első két futamot a DAK nyerte, a harmadikat a Schmidtgep, pillanatnyilag ők állnak az összetett élén.

Bővebben...
 
MZH győzelem az eslő futamon Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

2014.10.20.

Ma elkezdődött a X. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság az Adrián. A délelőtti teljes szélcsendet követően csak délután 14:30-kor tudott elstartolni az 1. futam. A versenyen 12 egység vesz rész, a címvédő DAK ST sokáig vezetett, de Tijat északi részén az MZH csapat átvette a vezetést és Andorka Rudolf kormányzásával futamgyőzelemmel nyitottak.

Bővebben...
 
Pallusék címvédőként érkeznek Primostenbe Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

2014.10.07.

A Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságot idén rendezik meg 10. alkalommal az Adrián. Öt nap alatt hét futamot terveztek a rendezők, ebből négy pályaverseny és három távolsági verseny. A hajók egységesen a Marina Kremikből származó Salona 38-as OD-k, a versenyen lesz SNEWISPORT LIVE tracking valamint megállapodás született a Sport TV-vel a versenyről készülő magazinműsor bemutatásáról.

Bővebben...
 
Jól halad a X. MTNB szervezése Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

2014.08.12.

Igen aktívan telik a nyár a jubiláló X. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság szervezése körül. Nagy az érdeklődés, már 11 csapat nevezett az őszi versenyre. Érkezik nemzetközi csapat (angol, lengyel és magyar összeállításban), megállapodás született a Sport TV-vel, akik felvételeket készítenek az Adrián, és természetesen idén is lesz SNEWISPORT LIVE tracking.

Bővebben...
 
Versenykiírás - X. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság Nyomtat Email
Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

2014.01.30.

Elindult a X. MTNB hivatalos weboldala és ezzel egy időben a versenykiírás is elérhetővé vált. Új hajókkal (15 darab 2012-es Salona 38), új helyszínen (Primosten) rendezik a jubileumi bajnokságot októberben az Adrián, amit a SNEWISPORT ismét közvetíteni fog. A versenyt a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) írta ki és a SAIL-ING Kft. valamint a VAL Sibenik Yacht Club a szervezője és lebonyolítója.

 

Bővebben...
 
«ElsőElőző123456789KövetkezőUtolsó»

oldal 2 / 9
 
2024. 05. 15.
Ma Zsófia és Szonja napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT