Banner
Banner
Banner








Example of Section Blog layout (FAQ section)
IX MTNB - rajt PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2013, OCTOBER 14, MONDAY 09:48

2013.10.14.

Ma elkezdődött a IX. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság Biograd-ban, amin 10 egység áll rajthoz. A verseny futamait közvetítjük, a helyszínről friss híreket és képeket a SNEWISPORT Facebook közösségi portáljára töltünk fel naponta többször.

 

Élő közvetítés   >>>

 

Versenyarchívum   >>>

 

Friss hírek, képek   >>>

 

LAST_UPDATED2
 
IX Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság PDF Nyomtat Email
2013.10.09.
SAIL-ING Kft. és a VAL Sibenik Yacht Club közös szervezésében 2013. október 12. és 19. között kerül megrendezésre a IX. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság az Adrián. Idén Bavaria 42 Match vitorlásokkal küzdhetnek a csapatok a bajnoki címért. 11 egység nevezett a versenyre, mely Biográdból rajtol és ide tér vissza. A futamok során a mezőny Biograd, Murter és Vodice kikötőiben éjszakázik. Pallay Tibor címvédőként áll rajthoz, csapata a DAK Sailing Team. A versenyt idén is közvetíteni fogjuk, a közvetítés az "Élő közvetítés" menüpontból érhető el, a futamok végeztével visszanézhetőek lesznek az útvonalak a "Versenyarchívum" menüponton keresztül. A helyszínről naponta többször jelentkezünk képekkel, blogolásokkal a facebook.com/snewisport és a twitter.com/snewisport közösségi oldalainkon.

Bővebben...
 
VIII. MTNB szubjektív - a győztes csapat beszámolója PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2012, OCTOBER 27, SATURDAY 08:52

2012.10.27.

Elkészült a DAK Sailing Team kormányosának, Pallusnak a beszámolója a 2012-es Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságról. A futamokról részletesen beszámol, kiderül mikor kivel vitorláztak fej fej mellett és mi lett a végeredménye a szigetek közti lúvcsatáknak.

" ...
végre az az érzése az embernek, hogy kap is valamit, nem csak szívességet tesz azzal, hogy jön versenyezni."
LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
VIII. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság, végeredmény PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2012, OCTOBER 25, THURSDAY 08:22

2012.10.25.

Változatos, igazi tengeri körülmények között versenyzett az a nyolc csapat, akik idén kiutaztak Biográdba egy olyan versenyre, amiről nem lehetett sokat tudni. Új rendező (Sail-ing Kft), új tematikában kitűzött pályák és sokaknak eddig nem vitorlázott hajóosztály (Elan 340). Az OD mezőny mindent kapott, volt nagyszél és szélcsend, tükör víz és hullámok, napsütés és eső, de az áramlatok sem maradhattak ki a helyes taktika kiválasztásakor. A Biográdból elrajtolt nyolc csapat mind befejezte a versenyt, a bajnokságot a DAK ST nyerte, második a Femme Fatale, harmadik pedig a Mondial Asisstance ST lett.

 

4. EL Yacht

5. GÜI Sailing Team

6. Klasszik Építő Kft.

7. Team Hungary

8. WM Rendszerház

 

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
A DAK Sailing Team nyerte a VIII. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságot PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2012, OCTOBER 20, SATURDAY 07:41

2012.10.20.

Pallai Tibor és a DAK Sailing Team nyerte az idei MTNB-t. Pallusék jó csapattal érkeztek Biográdba, de a bajnoki címre többen pályáztak. Tulajdonképpen négy hajó közül bárki lehetett volna az első, és a futamok alatti szoros küzdelmek is ezt támasztották alá. Pallusék jól alkalmazkodtak a változó körülményekhez, többnyire jól taktikáztak, így a futamok előrehaladtával egyre biztosabb lett az aranyérem, de még az ötödik futam is kellett hozzá. A negyedik futam után matematikailag Scholtz Imiék (Bravo, Femme Fatale) még beérhették volna a DAK-ot, Prédlék (Foxtrott, Mondial A ST) és Makkos Gáborék (Juliett, El Yacht) már nem. Bár a Bravo az ötödik futamban hozott egy első helyet és a Foxtrott is második lett, az Alfa a harmadik helyével megnyerte a Bajnokságot.

 

DAK Sailing Team: Pallay Tibor kormányos , Tarány Gábor (Douglas), Varga Lajos, Büki Gábor, Kurucz Zoltán, Szilágyi János

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 6 / 17
 
2024. 03. 29.
Ma Auguszta napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT