Banner
Banner
Banner








Example of Section Blog layout (FAQ section)
Felhők alatt, jó szélben irány kelet PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, OCTOBER 16, FRIDAY 14:49

Nyirkos, erősen felhős időben rajtolt el a Bavaria Négykezes East verseny amit Bavaria32 és Bavaria Open osztályban írtak ki. A verseny két etapra volt bontható. A start után 10 csomós keleti szélben a zamárdi pályajelig egy hosszú kreucz szakaszt kellett teljesíteni, majd erősödő szélben végig hátszeleztek a párosok Lelléig.

 

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Őszi Bavaria Négykezes szombaton PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, OCTOBER 06, TUESDAY 06:58

Szombaton kerül megrendezésre a BL Bavaria YachtClub-ban az őszi Bavaria Négykezes verseny. Pénteken délután lehet nevezni, akkor adjuk át az SRB-k is. Szombaton reggel rajtolnak a párosok Balatonlelle elől majd a csövön át Zamárdi elé vitorláznak - ott lesz a forduló - a befutó a BLBYC elé tűzik. A SNEWISPORT LIVE tracking a rajt előtt 15 perccel kezdődik.

 

 

LAST_UPDATED2
 
Vasárnaptól SeaPromo LIVE tracking PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, SEPTEMBER 23, WEDNESDAY 21:48

Vasárnaptól hat napon át közvetítünk az Adriáról, a SeaPromo Regatta hajóinak útvonalai lesznek láthatóak. A tizenhat csapat a Murter sziget és a Klement sziget közti vízterületen előre láthatólag nyolc futamon vesz részt, és idén is lesz csillagtúra.

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Svert Kupa, a sikeres újraélesztés 86 év után PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, AUGUST 11, TUESDAY 15:10

Az anekdoták szerint 1929-ben már rendeztek Svert Kupát Zamárdiban, majd ezt követően alig 86 évet kellett várni a következő versenyre. Egy hónapos előkészület eredményeként szombaton újjáélesztették az uszonyos hajók versenyét, ahol kiemelkedően magas számú, 67 egység nevezett be szombaton kilenc óráig. Augusztus második hétvégéjén az időjárás is kegyes volt a keleti medence dél-nyugati oldalán, kellemes észak-keleti szélben rajtolhattak el 10 órakor a katamaránok és az egytestű hajók.

 

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Három futamos I. MZH regatta PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, JULY 30, THURSDAY 14:29

A Bavaria 32-es osztály soron következő ranglista versenyét rendezték meg Balatonlellén szombaton,  a Magyar Záloghitel Zrt. támogatásával. A hetek óta tartó forróság megtörni látszott délelőtt, a lassan felépülő szél nem lett erős, de 3 futamra elegendő sebességet adott a versenyzőknek. Az esti hidegfront már a kikötőbe érte a csapatokat. A díjkiosztón Té Sailing Team állhatott a dobogó legfelső fokára, második lett a Favonius, harmadik a Calypso.

 

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

oldal 11 / 311
 
2024. 04. 16.
Ma Csongor napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT