Banner
Banner
Banner

Example of Section Blog layout (FAQ section)
Négy új csapat, sok jó élmény PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2015, május 03, SUNDAY 18:21

Több új csapat csatlakozott az SBC mezőnyéhez idén. Volt köztük rutinos versenyzőkből álló team és olyanok is akik itt vitorláztak életükben első alkalommal.A záró vacsorán érdeklődtünk ki hogy érezte magát a versenyen.

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Az eslő Q Pharma aranyérem PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2015, május 02, SATURDAY 12:20

Az utolsó napon ragyogó napsütés és 4-5 Bft. erősségű egyenletes délkeleti szél köszöntött a mezőnyre. A kiváló vitorlázó idő láttán a rendezőség egy hosszabb záró futam megrendezése mellett döntött, mely a Pasman-csatornából rajtolt és ért célba. A nagyszerű versenynap végén a Q Pharma Beliczíy Márton kormányzásával megszerezte első Sail-ing Business Cup győzelmét.

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
A Q Pharma átvette a vezetést PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2015, APRIL 30, THURSDAY 23:31

Csütörtök délelőtt szélcsend uralkodott a Murter-tengeren, így a rendezők reggel parti halasztás mellett döntöttek, reménykedve egy későbbi frissülésben. Ebbéli várakozásukban nem is csalódtak, így délután 2-kor egy gyenge, de egyenletes szélben elrajtolhatott az ötödik futam.

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Bőrtokék duplázása PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2015, APRIL 29, WEDNESDAY 23:17

Szerda a Q Pharma napja volt. Reggeli rajthalasztással folytatódott a versenyhét, majd a leterülő szélben elrajtolhatott a harmadik futam, aminek befutója a zuti kikötő előtt volt. Később innen rajtolt a negyedik futam, aminek célvonalát Vrgada település előtt tűzték ki. Többszöri újraosztás után a legjobban taktikázó Beliczay Mártonék két futamgyőzelemmel érkeztek este Murterre.

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Jordán Balázs nyerte az édesapja emlékének szentelt Csillagtúrát PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2015, APRIL 28, TUESDAY 23:42

Az SBC második versenynapján kilenc órakor alig lengedező szélben rajtolt el a Csillagtúra. Egész napra gyenge változó irányú fuvallatokat jelzett előre meteorológia, így a versenyzők leginkább csak a megérzéseikre támaszkodhattak, délutánig a LIVE tracking térképen is alig-alig mozogtak a hajók. A hosszú nap során a gyenge szél leállt, érkezett eső, végül pedig megérkezett a várt szél is, így két csapat kivételével mindenki érvényesíthette pontjait.

 

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
«ElsőElőző1234567KövetkezőUtolsó»

oldal 4 / 7
 
2021. 09. 21.
Ma Máté és Mirella napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT