Banner
Banner
Banner








Az építészek is vízre szállnak! PDF Nyomtat
Írta: Balazs   
2008, május 02, FRIDAY 02:40

2008.05.02.

Újabb versennyel bővült a hivatalos - kamarák, szövetségek által kiírt - üzleti versenyek sora, miután a Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) életre hívta a hivatalos építész vitorlás versenyt, I. Graphisoft Építész Regatta néven.

Így mostantól az építészek is - hasonlóan a bankárokhoz vagy ügyvédekhez - megtalálták saját sport és szabadidős fórumukat a Balaton partján. Az esemény házigazdája és rendezője a BL Apartments & Yachtclub lesz. A versenyre 2008. május 16-18. napjain kerül sor, melyre valamennyi szakmabelit, hozzátartozót és érdeklődőt vár a MÉSZ, a rendező és a főtámogató Graphisoft R&D Zrt.

Természetesen a SNEWISPORT is jelen lesz, és közvetíti a versenyt. Így a parton maradt családtagok, barátok is élvezhetik a verseny minden percét. Szeretettel várunk minden érdeklődőt a BLYC klubtermében. Aki nem tud eljönni, az a www.snewi.com oldalon a SNEWISPORT menüpontban követheti élőben az eseményeket.  

 

 

BLYC - snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 04. 20.
Ma Tivadar napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT