Banner
Banner
Banner
I. MaxCity Nyílt és Amatőr egykezes PDF Nyomtat
Írta: Balazs   
2008, JULY 02, WEDNESDAY 10:01

2008.07.02.

A Balatonon folyó egykezes versenyek egyre profibbak, egyre több vitorlázót vonzanak.

 

Sokan kacérkodtak az indulás gondolatával, de vagy a megfelelő hajójuk, vagy a felkészültségük, vagy a bátorságuk hiányzott, hogy belevágjanak. Most számukra is elérkezett a lehetőség, hogy próbára tegyék tudásukat, yardstick osztályú hajók kormánya mögött.

Az amatőr egykezest, nagy kalandnak szánjuk ahol a részvétel, a versenytáv teljesítése és természetesen a győzelem íze édesíti a teljesítményt.  A versenytávot úgy alakítottuk ki Balatonlelle és Keszthely között, hogy felkészülésül szolgálhasson a nyár végi, őszi egykezes versenyekhez.Kezdeményezésünket látva, kedvet kaptak a nyugati medencében való versenyzéshez a korábbi egykezes versenyek (tókerülő és Kenese-Keszthely) résztvevői, így számukra kiírtuk az egytörzsű nyílt 8 méteres és az egytörzsű nyílt 10 méteres osztályok versenyét. Az amatőr kategória versenyzőit, az eredeti elképzelés szerint, yardstick abszolút rendszerben értékeljük.

A verseny elnevezése a rutinos egykezes versenyzők részvétele és a támogató bútoráruház jóvoltából változott, I. MAXCity nyílt és amatőr egykezesre.
Ameddig a hajó és kapitánya küzd a versenyen, a család többi tagja élvezheti a BL YACHTCLUB szolgáltatásait, és folyamatosan figyelemmel kísérheti a versenyt. A hajókra GPS nyomkövető kerül, így folyamatosan követhető a verseny a látóhatár elhagyása után is.

 

A közvetítés kezdete: 2008. július 05. 9:45  >>>

 

Versenykiírás >>>

 

 

BLYC - snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 04. 19.
Ma Emma napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT