Banner
Banner
Banner








Viapan győzelem a X. Rudi Trans 4kezes WEST versenyen PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2019, JUNE 05, WEDNESDAY 14:11

Hétvégén zajlott Balatonlellén a Bavaria 32 osztály idei második ranglista versenye, a jubileumi X. Rudi Trans 4kezes WEST, amin tíz egység versengett a dobogós helyekért. A rajtot Karacs Zoltán kormányozta Jacky kapta el a legjobban, de szorosan mögötte vitorlázott a Viapan, a Favonius és a Sailana.

 

 

A Badacsony felé tartó első szakaszon még Boglár előtt a Viapan utolérte és meg is előzte a Jackyt. A mezőny közepén voltak akik gennakert húzva próbálták hátrányukat csökkenteni, de az egyre erősödő, helyenként pöffös erős É-ÉNY-i szélben azok jártak jól, akik türelmesebbek voltak és reachert, fockot használva érkeztek meg az első pályajelhez. A második bójáig krajc következett, ahol a versenyben vezető Viapan tartotta előnyét a mögötte komoly támadásokat indító Favonius-al és Jacky-vel szemben. A zánkai partszakasz alatti cirkálásban az addig 200-300 méterrel vezető Viapan a második bójáig közel másfél kilométeres távolságot épített ki az őt üldözőkkel szemben és így óriási előnnyel fordultak rá a célra. Másodikként a Jacky vette a jelet, de szorosan mögötte érkezett egy 4-es boly (Sailana, Skywalker, Vici, Favonius) aminek köszönhetően teljesen nyílt volt a harc a dobogós helyekért. Egy biztos volt, hogy a Viapan győzelmét semmi nem veszélyezteti, akik az addigi előnyükre még rápakolva, utca hossznyi előnnyel magabiztos győzelmet arattak, a Jacky és a Sailanat megelőzve.

 

Bav32 osztály végeredmény:
1. Viapan - Vida Péter, Karsai Gábor
2. Jacky - Karacs Zoltán, Dr. Regőczi Tamás
3. Sailana - Komenda Norbert, Vincze Gábor
4. Favonius - Dobra Zsolt, Mészáros Mátyás
5. Skywalker - Cséfán Illés, Darvai Vilmos
6. Vici - Mező Zoltán, Varga Levente
7. Aquarius - Bene Sándor, Blaskó György
8. Szélmény -Kovács Szabolcs, Illinger András
9. Valldemossa - Ruff Zoltán, Mihalek Zoltán
10. Cupi - Horváth Péter, Horváth Tamás

 

 

 

BAV32 - snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 03. 29.
Ma Auguszta napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT