Banner
Banner
Banner








Ősszel ismét Azure Cup PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2019, APRIL 29, MONDAY 20:55

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Adriai-tenger egyik legnépszerűbb magyar rendezésű nagyhajós regattája, az Azure Cup. A tavalyi versenyen 17 csapatban 125 fős mezőny indult, a szervezők idén hasonló létszámra számítanak.

 

 

Ezen a hazai rendezésű regattán állnak rajthoz a legnagyobb hajókkal a csapatok, jellemzően 50 láb feletti vitorlásokkal versenyeznek a dél-dalmát tengeren ORC értékelés szerint. A SNEWISPORT LIVE tracking folyamatosan közvetíti a futamokat, esténként pedig vacsora előtt a résztvevőkkel közösen nézik vissza és elemzik a jelentősebb pillanatokat. Nagy Dénes, az Azure Ventures Zrt. egyik tulajdonosa szerint a műfajban egyedülálló vendéglátási színvonalat ennél nagyobb mezőny esetén nem is tudnák fenntartani. A versenyzésen és a kulináris élményeken túl a rendezők különösen nagy hangsúlyt fektetnek a kiegészítő programokra.

 

 

Azure Cup, futamok visszanézése   >>>

 

Részletes információ: Azure Yacht, Székelyi Beatrix;  [email protected] +36309922245

 

 

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 04. 19.
Ma Emma napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT