Banner
Banner
Banner








SeaPromo Regatta 2018 PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2018, SEPTEMBER 11, TUESDAY 16:51

Lezárult a nevezési időszak, összeállt a SeaPromo Regatta mezőnye. Idén 14 csapat versengését fogjuk közvetíteni szeptember 23. és 28. között a dalmát szigetvilágból.

 

 

 

 

Mint azt Horváth Sándortól megtudtuk minden évben tartogat valami meglepetést a SeaPromo Regatta a kiérkező résztvevőknek. Ez most is így lesz, meglátogatunk új kikötőt, első alkalommal kerül megrendezésre innovatív grill party, tovább bővül a képi közvetítői és fotós csapat, új szolgáltatásokkal érkezik a SNEWISPORT LIVE tracking. A hajók egységesen a murteri Bavaria 46 Cruiser flottából lettek választva, mind 2015-ös évjáratú, azonos felszereltséggel. A nevezések összesítéséből kiderül, hogy a visszatérő csapatok mellé idén csatlakoztak új egységek, a csapatok/kormányosok listáját áttekintve pedig szinte biztos, hogy izgalmas hét vár a résztvevőkre.

 

AUDI Q8 - Sabján Annamária – J24 EB 3.

F7/CAPTURE – Berecz Zsombor – FiNN Class - VILÁGBAJNOK

HYPERTEAM – Detre Zsolt – REPÜLŐ HOLLANDI OLIMPIAI 3.

BORHATÁR - Pomucz Tamás – REPÜLŐ HOLLANDI EURÓPA BAJNOK

CUCU – Király Zsolt – CENTOMIGLIA/GARDA győztes

VIDRÓCZKI ADVENTURES - Németh Botond – SZKIFF EURÓPA BAJNOK

HAMMEL & HOCHREITER – ifj. Scholtz Imre - saját kérésére - 1988 Metalon-Ciklámen kupa/Fertő-tó, Serdülő Cadet 3., többszörös MAGYAR BAJNOK, tengeren is

HOSSZABBÍTÁS – Gyenes Ákos – 17 szeres MAGYAR BAJNOK

LPro - Nagy Zsolt Csaba – 20 szoros MAGYAR BAJNOKI érmes

ETIL ALAKULAT – Alibán András – többszörös MAGYAR BAJNOK

INVIGOR – Vadnai Tamás – EUROPA KUPA GYŐZTES, MAGYAR BAJNOK

MZH-DOQdrive – Karacs Zoltán – rendszeres helyezett balatoni és adriai nagyhajós versenyeken

ANICO – Dr. Pető Béla – rendszeres helyezett balatoni és adriai nagyhajós versenyeken

LPS – Dulin György – többszörös MAGYAR BAJNOK

 

Hat versenynap alatt Murter - Zut - Pirovac - Murter - Sibenik - Zlarin - Murter távokon lesznek kijelölve a túrafutamok, pályaversenyek és a csillagtúra. Ha az időjárás kedvező lesz három túrafutam, négy pályafutam és egy csillagtúra várható. Ezeknek lebonyolítása Verbély Tibor és Zlatko Jakelic feladata lesz, ők évek óta színvonalas, izgalmas futamokkal emelik a rendezvény színvonalát.

 

Idén is elfogadta a Regatta meghívását Tóth Vera, aki tavaly hatalmas sikert aratott. Mujahid Zolival és Premecz Matyival egész héten a csapatokkal fognak hajózni, esténként énekelni. Vágó Piros ötödik alkalommal is a parti programok háziasszonyaként érkezik a versenyre.

A verseny szeptember 23-án délelőtt kezdődik a Murter tengeren. Jó szelet kívánunk minden résztvevőnek!

 

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 03. 29.
Ma Auguszta napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT