Banner
Banner
Banner








Szezonkezdő túra tél közepén PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2018, JANUARY 17, WEDNESDAY 13:44

Korán kezdtük a 2018-as SNEWISPORT LIVE tracking szezont. Tavaly ilyenkor már jégvitorlással karcoltuk a jeget, idén az enyhe tél ezt még nem teszi lehetővé. Január 12-13-án ezért vitorlással indultunk túrázni a Balatonon, és természetesen közvetítettük is. Pénteken Keneséről hajóztunk át Lellére, szombaton a Lelle-Fenyves-Lelle útvonalat teljesítettük. Kis szélben, időnként esővel, ködben kezdtünk, majd a második napra kialakult a stabil dél-keleti szél, ami kitisztította a levegőt. A Fenyves-Lelle szakaszon sötétben, kiváló látási viszonyok között lehetett haladni 5-6 csomóval. Készítettünk egy 2 perces HD összefoglaló visszajátszást, aki a részletekre kiváncsi a Versenyarchívumban megtalálja a részletes útvonalakat.

 

 

Lesz folytatás is, a BL YachtClub&Apartments - Prothole 100% Vitorlázás - SNEWISPORT LIVE tracking szervezésében február 4-től négy, öt hajóval szeretnénk körbevitorlázni a tavat. Célunk, hogy egyre többen lássák és élvezzék a téli Balaton szépségeit!

snewisport

 

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 04. 23.
Ma Béla napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT