Banner
Banner
Banner
Szent Iván éji túrázás Lellén PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2016, JUNE 22, WEDNESDAY 07:19

Kikötői túra lesz 2016. június 24-én, Szent Iván napján Lellén. 20 órakor a BLYC elől indulnak a vitorlások és elektromos hajók, hogy az év majdnem leghosszabb napján megkerüljék a révfülöpi vízkivételi bóját és már sötétben visszaérkezzenek egy finom vacsorára.

 

 

Belső szerveződés indult Lellén a BLYC-ben, és ez úttal egy igazán jó ügyért. A kikötőben lévő hajósok szerettek volna közös programot, ami neki és róluk szól, ahol mindenki jól érzi magát és a hobbijának élhet. A hajózás szeretete minden kikötői tagot összeköt, így első túrájukat is hajósoknak szervezték. Ez azt jelenti, hogy nem csak vitorlásokkal lehet részt venni az eseményen, hanem elektromos hajókkal is. Délutántól indul a gyülekező a kikötőben, este hét órakor pontosítják az útvonalat.

 

A széllel hajtott járművek este nyolckor indulnak a kikötő elől és a révfülöpi vízkivételi mű megkerülése után vitorláznak vissza. Az elektromos hajósok is ekkor indulnak, de ők egy virtuálisan megjelölt útvonalon haladnak, egyfajta navigációs kihívást teljesítenek. Miután mindenki visszaért közös vacsorával zárják a programot.

 

A túrán eredményesen navigáló csapatokat meglepetéssel várja a kikötő!

 

 

A hajók mozgását valós időben lehet követni, minden hajót felszerelünk SRB-vel, a SNEWISPORT-MZH LIVE tracking 19:45-kor kezdődik. Várhatóan még éjfél előtt, vacsora közben levetítjük az útvonalakat, össze lehet hasonlítani ki merre járt az ”éj leple alatt”.

 

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 05. 26.
Ma Fülöp és Evelin napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT