Banner
Banner
Banner








Balatonfüreden is lehet nevezni a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságra PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2016, JUNE 22, WEDNESDAY 06:21

Az idei Tengeri Bajnokságot 2016. október 8-15. között rendezik meg Észak-Dalmáciában, a Biogradból induló mezőny a Dugi Otok - Kornat - Murter-szigetek közötti vízterületen 7 túrafutam során mérheti össze tudását. Az utóbbi évekhez hasonlóan a Kékszalag balatonfüredi rendezvénysátra az őszi Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság egyik nevezési helyszíne, itt jelentős árkedvezménnyel várják a csapatokat.

 

 

A résztvevők ezúttal egy igazán sportos hajótípussal, a megjelenésekor az év hajójának is választott Elan 350-nel versenyezhetnek, amelyből 13 egyforma hajó áll rendelkezésre. A 2012-es gyártású, az Adrián pillanatnyilag elérhető legsportosabb chartervitorlás főbb paraméterei: hossz 35 láb, kabinok száma 3+szalon, merülés 2,2 méter, súly 5 tonna. Az MTNB-t támogatja a Marina Yacht Sport vitorlás szaküzlet, amely értékes hajózási felszereléseket ajánlott fel a sikeresen szereplő csapatok tagjainak.

 

A verseny kedvezményes nevezési határideje július 13., így a Kékszalag rendezvénysátorában jelentkezők még 300 EUR-s kedvezményben részesülhetnek.


A Tengeri Bajnokságról előzetesen megjelenő tájékoztató kiadvány is része a Kékszalag résztvevőinak szánt ajándékcsomagnak, de  a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló természetesen megtalálható a verseny honlapján is: www.tengeribajnoksag.hu

 

 

Immár ötödik éve közvetítjük az MTNB futamait, az első közvetítési nap október 10-én lesz. A kiírás szerint 10 órakor rajtol a mezőny Biograd elől és széltől függően akár 2 távolsági futam is várható az első versenynapon.

 

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 03. 29.
Ma Auguszta napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT