Banner
Banner
Banner
Holnap kezdődik a Volcano Race PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, május 19, TUESDAY 11:48

Gaetából indul a teljesen magyar felállású Wild Joe csapat szerdán a Volcano Race-en. A már hagyományos vulkánkerülésen kb. 460 tengeri mérföld az útjuk, amit közvetíteni fogunk.

 

 

A gaetai rajt után reméljük, idén végre jó szélben közelítik meg Szicília északi szigetecskéit. A mindig füstölő Stromboli után a gyógyító iszapjáról is híres Vulcano, majd a csinos Alicudi megkerülése következik. Várhatóan itt lesz a legzavarosabb a szél.  Innen fordulnak vissza északra, a következő pályajel a verseny korábbi névadója Capri szigete. Ezt Nápoly felől kell venniük, majd Ischiát érintve a befutó Gaetában lesz. A Good Job Guys és más 60, 80 és 90 lábas hajók mellett rajthoz áll a 100 láb hosszú Esimit Europa 2 is.

 

Amennyiben sikerül ezen a hosszabb pályán lendületesen végigmenni, Józsa Mártonék szombaton már ott lehetnek a Balaton egyik legnagyobb versenyén, a Pünkösdi Regattán a Fifty - Fifty katamarán fedélzetén.

 

 

Wild Joe Volcano Race – SNEWISPORT LIVE tracking

A LIVE tracking 2015. május 20-án 12 órakor kezdődik, a rajt időpontja 13:00. A hajó útját 5 perces frissítéssel fogjuk közvetíteni a befutóig, ezt követően azonnal vissza lehet nézni milyen útvonalon vitorláztak. A közvetítéssel kapcsolatos friss információk Facebook profilunkon érhetőek el.

 

 

 

 

fotó: Wild Joe

 

WJ - snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 04. 19.
Ma Emma napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT