Banner
Banner
Banner

T-jollésok az ORC EB-n PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2015, május 13, WEDNESDAY 07:47

A hétvégi felméréssel elkezdődött a 25-ös T-jolle flotta ide felkészülési időszaka, első versenyük a balatonfüredi ORC EB lesz.

 

 

 

Szombaton az Ezüstpart Kikötőben gyűltek össze az ORC Sportboat EB-n induló csapatok, hogy Csernussi Gábor elvégezhesse a vitorlák felmérését. Összesen hat 25-ös T-jolle áll rajthoz a május 19-én kezdődő versenyen. A hazai gyártású vitorlások felkészítése folyamatos lesz az elkövetkező napokban, pénteken Horváth László segít a vitorlák beállításában, szombattól pedig Siófokon edzőtáboroznak Pomucz Tamás vezetésével. Az Évadnyitó és a Pünkösdi Regatta idén kimarad a programjukból, de június közepén a Tramontana Sennebogen Kupán már ott lesznek ők is.

 

 

Tavasszal indították el Facebook közösségi oldalukat azzal a céllal, hogy minél többen megismerhessék a 25 lábas svertes hajózás szépségét a Balatonon. Éves programjukban szerepel túrázás, jolle találkozó, speciális mancsaftképzés és természetesen versenyzés. Közösségi oldalukon bemutatásra kerülnek a hajók, csapatok valamint folyamatosan értesülhetünk az aktuális történésekről.

 

 

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2022. 11. 28.
Ma Stefánia napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT