Banner
Banner
Banner








Négy kéz egy irány PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, május 05, TUESDAY 13:51

Lelle - Keszthely - Lelle, 24 órás limitidő, hajónként két fő, a hajó bármilyen Bavaria lehet! Röviden így lehet összefoglalni a hétvégi Bavaria Négykezes West versenyt, mely első alkalommal nyit a teljes Bavaria flotta irányába. Tavaly még csak Bav32-es hajók vehettek részt a versenyen, de a nagy érdeklődésre tekintettel az osztály mellett lett egy open kategória is.

 

 

Lázasan készülnek a szezon első megmérettetésére a Bavaria-sok. Április eleje óta sorra érkeznek a vitorlák, edzenek, tesztelnek, természetesen gyári segítséggel. Lettek hajócserék, régebbi hajókat korszerűsítenek. A hazai forgalmazó szervezett képzéseket, edzésnapokat tart szakmai irányítással.

 

Két négykezes verseny került be a versenynaptárba, az első most hétvégén lesz. A BL Bavaria Yachtclub elől rajtolnak a csapatok szombat reggel kilenc órakor. Mivel a Balatonlelle – Keszthely – Balatonlelle távon várhatóan a 30 lábastól a 40 lábas hajóig sokan fognak vitorlázni a sebességkülönbségeket is figyelembe kellett venni. Ezért a limitidő 24 óra lett, ha nem lesz tartós szélcsend így mindenkinek reális esélye lehet érvényesen befutni. Vajon bevállalja a négykezest női csapat? Ez péntek este kiderül!

 

A Bavaria 32-es osztály (Bavaria 32, Bavaria 33 felmért hajók) tagjai osztályon belül lesznek értékelve, a többieket YS rendszerben díjazzák.

 

 

Minden hajón ott lesz az SRB-nk. Pénteken és igény esetén szombat reggel a nevezéskor fogjuk kiosztani az eszközöket. A rajt előtt 15 perccel kezdődik a LIVE tracking ami az utolsó hajó befutásáig tart, illetve hosszú futam esetén a limitidő végéig. Ezt követően válnak elérhetővé az útvonalak. A tengeri közvetítéseinkhez hasonlóan szeretnék naponta többször friss elemzésekkel, fényképekkel színesebbé tenni az eseményt.

 

 

Bav32 Négykezes 2014 - útvonalak   >>>

 

SNEWISPORT LIVE tracking FB esemény - a legrissebb hírek   >>>

 

 

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 03. 29.
Ma Auguszta napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT