Banner
Banner
Banner








Az eslő Q Pharma aranyérem PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2015, május 02, SATURDAY 12:20

Az utolsó napon ragyogó napsütés és 4-5 Bft. erősségű egyenletes délkeleti szél köszöntött a mezőnyre. A kiváló vitorlázó idő láttán a rendezőség egy hosszabb záró futam megrendezése mellett döntött, mely a Pasman-csatornából rajtolt és ért célba. A nagyszerű versenynap végén a Q Pharma Beliczíy Márton kormányzásával megszerezte első Sail-ing Business Cup győzelmét.

 

 

A rajtot követően az eddig gyengébben szereplő VABEKO csapat hamar élre állt, és tisztán vezetve ért fel az első kreuz bóját helyettesítő Visovac-szigetig. Mögötte szoros csata volt a dobogóra esélyes csapatok között. A hosszú hátszeles szakasz során majd a második kreuz során a VABEKO előnye fokozódott, míg a Brigthly, a Q Pharma és az Obsession egymást váltogatva haladt a második-harmadik helyen. Utóbbiak csatája csak az utolsó bőszeles szakaszon dőlt el a Q Pharma javára.

 

 

Hasonló nagy csata volt a 9-11. helyekért, itt végül LP Média, Klaszik és Rózsakert Medical Center lett a sorrend.

 

A befutót követően az időközben 20 csomó fölé erősödött szél miatt a rendezőség úgy döntött, hogy nem rendez technikai számot, így egy kiválóan sikerült túrafutammal zárult a XIII. Sail-ing Business Cup.

 

Az esti díjátadó vacsorán Molnár Csaba (Sail-ing Kft.) megköszönte a visszatérő csapatoknak és új résztvevőknek a fair versenyzést (egyetlen óvás sem történt a hat futam alatt), rendezőtársainak a segítséget. A jó hangulatú hét záró rendezvénye is vidáman telt. Átvehették jutalmukat a főzőverseny győztesei, majd ezt követően a 14 csapat értékelése kezdődött. Sajnos néhány csapatnak korán haza kellett indulni, ezért több díj otthon kerül majd átadásra. A XIII. SBC győztese a Q Pharma lett, Beliczay Mártonék első alkalommal vehették át az aranyérmet és a vándorkupát.

 

 

Beliczay Márton, Tomai Balázs, Szeverényi Márk, Udvardy Richárd, Kupai József, Lachmann Norbert, Tóth Miklós

 

A XIII. Sail-ing Business Cup végeredménye:

 

 

Minden csapatnak gratulálunk!

 

A SNEWISPORT LIVE tracking szezonja ezzel a versennyel elkezdődött! Egy hét múlva már a Balatonról közvetítünk, de még sokszor visszatérünk a tengerre télig. Idén is a Vodafone biztosítja számunkra az adatkommunikációt beleértve a data roamingot. Sok éves együttműködésünk során 100%-os rendelkezésre állással könnyítik meg munkánkat Magyarországon és külföldön egyaránt amit ez úton is köszönünk!

 

Képek a versenyről   >>>

Napi Facebook tudósítások   >>>

LIVE tracking visszajátszása   >>>

 

Korábbi cikkek:

A KÉSZ ST futamgyőzelemmel kezdett   >>>

Jordán Balázs nyerte az édesapja emlékének szentelt Csillagtúrát   >>>

Bőrtokék duplázása   >>>

A Q Pharma átvette a vezetést   >>>

 

sbc - snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 03. 28.
Ma Gedeon és Johanna napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT