Banner
Banner
Banner








Trió a tengerről: SBC, Ness, MTNB PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2014, FEBRUARY 26, WEDNESDAY 13:42

2014.02.26.

Ismét egyre több hazai vitorlázó versenyez magyar rendezésű adriai versenyen, mi is egyre több helyszínről közvetítünk. A versenynaptárunkban évek óta szereplő  Sail-ing Business Cup és az ”újjászületett”  Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság mellé idén csatlakozott a Ness Regatta is. Biograd, Murter, Primosten, összesen 48 hajó közel 350 vitorlázóval!

XII. Sail-ing Business Cup

 

A 2014-es szezonban az első tengeri versenyünk a Sail-Ing Business Cup lesz, amire a szervezőkkel együtt egy meglepetéssel készültünk. Amint az a versenykiírásból kiolvasható, lesz egy csillagtúrás nap. Április 22-én, a második versenynapon a 2. futamot a kornáti szigetvilág érintésével kell majd teljesíteni a versenyzőknek. Az egész alapja a versenyközvetítésünk lett, mely segítségével a 10 órás futam összes hajójának útvonala látható lesz, majd a futam végeztével visszanézhető. Ennek segítségével értékelik este a napot.

 

A versenyre eddig 13 csapat nevezett, de folyamatban van a 14. team összeállása is. Április 19-26. között 14 darab Bavaria 40S hajón több, mint 100 vitorlázó fog küzdeni a győzelemért. A tavalyi versenyt a  Vabeko nyerte, kormányosuk Soponyai Géza volt, őket követte Beliczay Márton és a Danubia Pharma, a harmadik helyen Horváth Tamás csapata, a Geo Desy végzett.  A futamok közvetítését a már megszokott módón lehet elérni. Az on-line közvetítést a délelőtt 10 órás rajt előtt, 9:45-kor kezdjük, amennyiben halasztás, futamtörlés  van azt jelezzük mi is. Az archívum az utolsó hajó befutása után érhető el.

 

 

Csatlakozz a XII. SBC Facebook eseményhez most!   >>>

 

 

XII. Ness Regatta

 

Első alkalommal került be közvetítési naptárunkba a Ness Regatta. A versenyt a Sea Promo rendezi és az előző évekhez képest több újítás is lesz. A verseny fotózása és mozgóképes megörökítése már rutinos, állandó csapat feladata, ezt egészítjük ki a futamok on-line közvetítésével és azok visszanézhetőségével.  Idén Murterről indul a verseny a helyi Bavaria 46-os flottával. A nevezés egy hete kezdődött el, de már több régi csapat jelezte indulási szándékát. A közvetítésben 19 hajóra számítunk, a pályák és a távolsági szakaszok a Kornátok között lesznek szeptember végén, október elején. Ezen a versenyen a futamok után aktív társasági élet kezdődik, terveink szerint ekkor játszuk vissza a futamokat. Az eddigi tengeri közvetítéseink mintájára itt is aktívak leszünk a Facebook-on, Twitteren, naponta többször jelentkezünk képekkel, friss hírekkel.

Csatlakozz a XII. Ness Regatta Facebook eseményhez most!   >>>

 

 

X. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság

 

Az MTNB jubilál, immár 10. alkalommal kerül megrendezésre az a verseny ami újból elnyerte a balatoni vitorlázók tetszését. Amikor a Sail-ing Kft. felkarolta a versenyt azonnal jeleztük, hogy szeretnék, ha az itthon maradt vitorlázók is láthatnák a futamokat. Ez akkor történt, amikor a rendezvény egy olyan krízisben volt, hogy a léte volt kérdéses. Számunkra is kihívást jelentett a döntés és habozás nélkül mellé álltunk. Nem tudtuk még hány hajó lesz, de ott szerettünk volna lenni és közvetíteni a futamokat. Mint utólag kiderült jó döntést hoztunk, mert ismét egyre több hajó áll rajthoz, a futamok is szorosak lettek. A harmadik MTNB közvetítésünk október végén lesz, Primostenből indulunk 15 darab Salona 38-as vitorlással. A bajnoki cím aktuális védője a DAK Sailing Team, kormányosuk Pallay Tibor.

 

 

Csatlakozz a X. MTNB Facebook eseményhez most!   >>>

 

 

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 05. 02.
Ma Zsigmond napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT