Banner
Banner
Banner








Vízálló lett az engedély PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2014, FEBRUARY 02, SUNDAY 08:21

2014.02.02.

A nemzetközi kedvtelési célú (belvízi, tengeri) hajóvezetői okmány 2014. január 1. után kártya formátumú biztonsági okmányon kerül kiállítása a Nemzeti Közlekedési hatóság (NKH) tályékoztatása szerint. A belvízi és a tengeri képesítés is egy kártyára került. A régi papír formátumú okmányok az orvosi érvényesség lejártáig érvényesek. A kártya okmány kiállítását csak személyesen lehet kezdeményezni, mivel a kártya aláírás mintát is tartalmaz, ezt az aláírást az ügyintéző előtt kell megtenni, valamint egy darab szabványos (35 mm X 45 mm) színes igazolvány képet is le kell adni, az arcképes okmány kerül kiállításához.

 

Az újonnan szerzett képesítések esetén a vizsga után akár egy hetet is igénybe vehet a vizsgaeredmények feldolgozása, és az új kártya igénylése csak ezt követően lehetséges kérjük, ezt vegyék figyelembe. A kártya formátumú biztonsági okmány kiállításának díja 13 000 Ft.

 

 

 

nkh - snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 05. 03.
Ma Tímea és Irma napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT