Banner
Banner
Banner








Tímár Péter „Timu” Emlékdíj a legeredményesebb utánpótlás edzők részére PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2013, OCTOBER 29, TUESDAY 19:10

2013.10.29.

Rutai István (Yacht Klub Agárd) és dr. Ugron Gáspár Gábor (MVM Sportegyesület) közös emlékdíjat alapítottak azzal a szándékkal, hogy a hazai vitorlás sportban az utánpótlás-nevelést, valamint a kiemelkedő teljesítményt eredményező edzői és nevelőmunkát végző edzőket elismerésben részesítsék. Az emlékdíjat az alapítók Tímár Péter, a Yacht Klub Agárd idén tragikusan és fiatalon elhunyt kiváló edzője és pedagógusa, a vitorlás utánpótlás-nevelés kimagasló személyisége emlékére Tímár Péter „Timu” Emlékdíjként hozták létre.

 

A „Timu emlékdíj” ezentúl minden évben a „Majthényi Zsombor vándordíjban” részesülő legeredményesebb ifjúsági versenyző magyar edzője részére kerül átadásra. Az alapítók az emlékdíj keretében a díjazott részére 200 000 Ft összegű támogatást ajánlanak fel.

 

A Tímár Péter „Timu” emlékdíj első alkalommal a Magyar Vitorlás Szövetség 2013. október 19-én rendezett balatonfüredi ranglista díjkiosztója alkalmával került átadásra. Idén az emlékdíjat a Balatonfüredi Yacht Club edzője, Csomai József vehette át, Érdi Mária világbajnokunk eredményes felkészítése, valamint az egész éves magas színvonalú utánpótlás edzői tevékenysége elismeréséül.


A hazai versenyvitorlázás új nemzedékének kinevelése felelősségteljes és áldozatos munkát és türelmet követel az arra vállalkozó edzőktől. Tisztelet és elismerés illeti mindazokat, akik erre a feladatra vállalkoznak, akik fáradhatatlanul, teljes szívvel és odaadással végzik edzői munkájukat és olyan vitorlázókat nevelnek, akikre mindnyájan büszkék lehetünk!

 

 

snewisport

 
 
2024. 05. 02.
Ma Zsigmond napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT