Banner
Banner
Banner
11. Sail-ing Business Cup - Vabeko győzelem PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2013, APRIL 27, SATURDAY 10:28

2013.04.27.

A Sai-ing Business Cup második évtizedének első versenyét a Vabeko csapat nyerte Soponyai Géza kormányzásával. Az új vándorkupát is Sopi vehette át először. A serleget három győzelem után lehet véglegesen megszerezni. A Danubia Pharma csapat erre a versenyre állt össze, nem vitorláztak eddig, így bravúrosnak mondható Beliczay Mártonék második helyezése. Bronzérmes lett Horváth Tamás a GeoDasy csapattal, ők is már visszatérő résztvevői a versenynek. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott az ISZF csapat, akik összesen hárman voltak a 42-es fedélzetén, és limit időn belül, sikeresen befejeztek minden futamot.

 

 

11. Sail-ing Business Cup - 5. futam   >>>

11. Sail-ing Business Cup - 4. futam   >>>

11. Sail-ing Business Cup - 3. futam   >>>

11. Sail-ing Business Cup - 2. futam   >>>

11. Sail-ing Business Cup - 1. futam   >>>

 

 

11. Sail-ing Business Cup futamok visszajátszása   >>>

 


Képek a versenyről   >>>

 

 

A versenyközvetítésben kommunikációs partnerünk a Vodafone volt. Ismét nyugodtan bízhattunk adatkártyáikban, amik az öt futam során folyamatosan működtek, még a Kornátok külső oldalán is. Ez úton köszönjük nekik a roaming lehetőséget!

 

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2023. 12. 06.
Ma Miklós napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT