Banner
Banner
Banner








11. Sail-ing Business Cup - 4. futam Nyomtat Email
Sail-ing Business Cup

2013.04.25.

Reggel Glamoc mellett vártuk a mistral érkezését, ami ismét egy 11 órás rajtot jelentett. Trimulic Mali - Balabra Vela - Gira - Vrtlic - Visovac után a Pasman öböl déli bejáratánál lett kitűzve a cél. A rajt eléggé összekeverte a lapokat, három fő csapáson kezdtett a 12 hajó. Ennek oka az volt, hogy eléggé gyengén fújt a szél, és a terülések sem mindig jöttek le teljesen. A hátszeles szakaszon, Gangaro mellett már viszonylag kifújt szélben lehetett haladni, de a Vitric ismét újra osztottak a hajókat. Sokáig a Vabeko vezetett, de egy pár perces szélcsend elég volt, hogy többen eléjük kerüljenek. A cirkáló szakaszon sikerült a Danubia Pharma csapatnak megőrizni előnyét, így a harmadik és a két második helyük után eljöhetett a futamgyőzelem ideje. Őket a Profield követte, majd a Vabeko.


A sárga zászlót a verseny ideje alatt végig a Vabeko lobogtatta. 6 ponttal Sopiéknak nem lesz könnyű dolga, mert nagyon felszívta magát a 8 pontos Danubia Pharma. A Prohome 17 ponttal a harmadik, de az LP Media is 19 pontos. Sőt, a GeoDasy jelenlegi 20 pontjával is lehet még dobogós. A Profiled 22, a Bolero ST és a Rózsakert MC egyformán 27, a Profi Bagger 34 pontos. Ezt követően sem lefutott a verseny, mert a 42 pontos Végre Arcokat 44 ponttal követi a Robtron E és a három fővel versenyző 46 pontos ISZF.


 

11. Sail-ing Business Cup - 3. futam   >>>

11. Sail-ing Business Cup - 2. futam   >>>

11. Sail-ing Business Cup - 1. futam   >>>

 

 

A 4. futam már visszanézhető   >>>


Képek a versenyről   >>>

 

 

 

 

 

snewisport


 
 
2024. 04. 18.
Ma Andrea és Ilma napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT