Banner
Banner
Banner








11. Sail-ing Business Cup - 3. futam Nyomtat Email
Sail-ing Business Cup

2013.04.24.

Reggel a leálló yugo miatt nem lehetett időben rajtolni. A mistral a napfelkelte után pár órával kezd fújni, így a rajt időpontja 11 óra lett. A szél meg is érkezett és kezdetét vehette az egyik legizgalmasabb szakasz. A Kornátok között Dugi Otok felé vitorlázva ketté szakadt a mezőny. Voltak akik a nyílt tengert választva a nagyobb hullámokon, de zátonyok nélkül církáltak. Hármom hajó bent maradt a simább vízen és a szigetek között krajcoltak, sokáig be is jött ez a taktika számukra. A mezőny elejével tudtak haladni az első pályajelig. A Ravni Zakan - Vela Sestrica - Levmarka - Balun - Aba Mala távon ismét Soponyai Gézáék voltak a leggyorsabbak de erőteljesen felszívta magát a második Danubia Pharma és a harmadik LP Media is. Az este főzőversenyt rendeztek Saliban, amin nyolc hajó vett részt. Az végeredmény még nem publikus, a díjkiosztón tudhatjuk meg, melyik csapat főzte a legfinomabbat.

 

A harmadik futam nekünk, szakmailag is különleges volt. Azzal, hogy az első hajók kimentek a nyílt vízre egy olyan régiót érintettek, aminek a GSM adat kommunikációs hálózati lefedettségéről nem volt még gyakorlati tapasztalatunk. Örömmel láttuk a térképen, hogy a hajókról folyamatosan érkeznek friss adatok és a közvetítés egy rövid időre sem szakadt meg. Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani kommunikációs partnerünken, a Vodafonenak. Eddig a hazai adatkártyák roamingja tökéletesen működött és ma, a legkritikusabb szakaszon sem csalódtunk bennük!


11. Sail-ing Business Cup - 2. futam   >>>

11. Sail-ing Business Cup - 1. futam   >>>

 

 

A 3. futam már visszanézhető   >>>

 

Képek a versenyről   >>>

 

A verseny holnap folytatódik, a cél Biográd lesz. A negyedik futam pontos útvonalát a reggeli skipper meetingen ismertetik.

 

 

 

snewisport

 
 
2024. 03. 29.
Ma Auguszta napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT