Banner
Banner
Banner








VIII. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság, megérkeztek a csapatok PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2012, OCTOBER 14, SUNDAY 11:33

2012.10.14.

Vasárnap reggel megérkezett az összes csapat Biográdba. Napsütésben lehet elkezdeni a hajók összeszerelését, beállítását. Az utószezon miatt akadnak hibák a charter hajókon, de eddig könnyen javítható volt mind. Három, négy hajó már elkezdett edzeni, a többiek is lassan kihajóznak. Az időjárás egyelőre kedvező, éjjel még esett az eső, de reggelre kisütött a nap, és azóta melegszik az idő. Tegnap este és ma felszereltük az összes Elan 340-est jeladóval, holnaptól közvetíteni fogjuk a VIII. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság futamait, amin nyolc hajó között dőlhet el a bajnoki cím.

 

Az előrejelzéseket este, éjjel és reggel is figyeltük. Nehéz lenne pontosan megmondani akár a holnapi reggeli időt, mert szinte minden használható weboldal kis eltéréssel jósol. Pillanatnyilag leginkább egy hidegfront érkezésére számíthatunk a hét elején. A szél sebessége elérheti akár a 35 csomót, ez kedden a legvalószínűbb. Szerdától talán eső már nem lesz, és a jugo is enyhülni fog.

 

 

snewisport


LAST_UPDATED2
 
 
2024. 03. 29.
Ma Auguszta napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT