Banner
Banner
Banner
I. Eurakvilo Regatta a gyógyult daganatos gyermekekért PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2012, JULY 27, FRIDAY 06:19

2012.07.27.

Idén első alkalommal kerül megrendezésre – a XVII. International-Schuller Kupa befutását követően – az I. Eurakvilo Regatta, az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány vitorlásversenye. A hagyományteremtő céllal útjára indított kezdeményezés célja, hogy a versenyprogram keretein élményterápiás céllal, a lelki rehabilitációt elősegítve, egész napos kikapcsolódást biztosítsanak a dél-dunántúli régióban elő, gyógyuló, illetve gyógyult daganatos és leukémiás 7 és 18 év közötti gyermekek és családtagjaik részére.

 

Az I. Eurakvilo Regatta programja már az International – Schuller Kupa ideje alatt kezdetét veszi, hiszen változatos parti programok, kreatív foglalkozások és koncert várja a meghívottakat, a nap során pedig két alkalommal – a Balatoni Hajózási Zrt. és a Yachtparti hajózási vállalkozás jóvoltából – nézőhajó is indul a kikötőből a két verseny megtekintésére.

 

Az I. Eurakvilo Regattát rövid idő alatt számos vitorlázó biztosította támogatásáról, lehetővé téve, hogy hajójukkal egy rövid pályaverseny keretein belül kóstolhassanak bele a vitorlázás élményeibe a meghívott gyermekek és családtagjaik.  Az I. Eurakvilo Regattán részt vevő hajók toborzásában Bakóczy Kálmán állt a rendezők segítségére, de a program szervezői továbbra is várják azon vitorlázók jelentkezését, akik vállalják, hogy a szombat délutáni program keretében lehetőséget biztosítanak a meghívott gyermekek vitorláztatására. A jelentkezéseket a szervezők előzetesen az [email protected] címen várják, vagy a helyszínen reggel 7 és 9 óra között a nevezés helyszínén.

 

A versenyre különdíjakat ajánlott fel a Balaton Csavargőzös, a díjazottak akár a befutót követően átsétálhatnak a keleti mólószárra és megismerkedhetnek a balatoni gőzhajózás történetével az idén megnyitott kiállításon.

 

A SNEWISPORT örömmel fotózza az I. Eurakvilo Regattát, melynek megvalósulását segíteni fogja a SLAM Shop (Balatonlelle BH Port), a Vodafone, az EAKI, a Kikötő p'ART és a balatonszemesi Rider Beach Üdülőközpont.

 


Versenykiírás és program   >>>

 

 

 

 

compassmagazin - snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2023. 09. 22.
Ma Móric napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT