Banner
Banner
Banner








Új év, új arculat - az ICF bemutatta új logóját PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2009, FEBRUARY 04, WEDNESDAY 16:49

2009.02.04.

A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) büszkén mutatta be új logóját, mely reményeik szerint a folyamatosság és megbízhatóság jelképe lesz a jövőben.

 

A logó tökéletesen reflektál a sportág személyiségére és meghatározza az ICF karakterét. A régi jelvény is használatban marad, ám az új logóval egyre gyakarabban találkozhat majd a nagyközönség.

 

"A tavalyi elnökségi ülésen elhatároztuk, hogy új, friss arculatot adunk az ICf-nek, hogy ezzel is csábítóbbá tegyük a kajak-kenu sportágat, és kicsit hasonlítsunk az olyan nemzetközi szövetségekre, mint a kosárlabda, vagy a labdarúgás. Azt szeretnénk, hogy a logónk megszmeélyesítse mindazt, amit a kajak-kenu jelent." mondta Jose Perurena, az ICF elnöke.

 


 


 

 

A logón az egyéni vonalak megjelenítik a sportág sokszínűségét, a szlalom, a gyorsasági, a vadvizi, a maraton, a freestyle, a sárkányhajó és a kajakpóló mind-mind egy irányba tartanak. A szín- és formavilág a vizet idézi fel előttünk, mely egyesül a sebességgel és dinamikával. Minden azt hivatott kommunikálni, merre is tart szeretett sportágunk - előre!

 

 

kajakkenusport.hu

 

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 05. 15.
Ma Zsófia és Szonja napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT