Banner
Banner
Banner

Holnap kezdjük a szezont PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2011, JANUARY 05, WEDNESDAY 08:38

2011.01.05.

A SNEWISPORT versenyközvetítési szezonja soha nem kezdődött még ilyen korán. Az új év első hetében már munkába állunk, és egy egyedülálló rekordkísérletet osztunk meg Veletek. Pallay Tibor jégszörffel vág neki a legendás Kenese-Keszthely távnak! Pallus útja a befagyott Balatonról percről perce követhető lesz.

 

2011. január 6-án, csütörtökön Pallay Tibor, Pallus megvalósítja régi álmát, és nekivág a Kenese-Keszthely távnak. Pontosabban Keszthely-Kenesének, mert a Balaton nyugati végéből indulva csúszik át a keleti medence túloldalára, Kenesére. Jégszörffel még senki nem próbálkozott, így a holnap megfutott alapidő történelmi jelentősségű lesz. Épp úgy, mint a verseny közvetítési is, hiszen soha nem kezdtük ilyen korán és ilyen hidegben a szezont. 2009-ben többször próbálkozott ezen az útvonalon a Gardazzurra, amit bárki élőben követhetett oldalunkon, de az ősszel volt. A jégszörfös átrohanás teljesen más feladat. Tibinek és nekünk is meg kell majd küzdeni a hideggel. Mivel a tó jege nem teljesen sima, így komoly vibráció is felléphet. Két darab SNEWISPORT RaceBox-ot visz magával Pallus a 2-3 órás útra.

 

A közvetítés kezdésének időpontját még nem tudjuk, az időjárástól függ. Reggel már friss hírekkel jelentkezünk, és amint ismertté válik a rajt ideje, azonnal közzétesszük.

 

Rajt: Keszthely, móló

Cél: Kenese

Útvonal: a Balaton jegén a legrövidebb, leggyorsabb nyomvonal

 

Közvetítés: a www.snewisport.com oldalon az Élő közvetítés menüpontban lesz látható

 

 

Mi ott leszünk a történelmi rekordidő beállításánál. Várunk Téged is! ... a helyszínen, vagy itt a neten

 

 

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2023. 03. 30.
Ma Zalán napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT