Banner
Banner
Banner








35 ország legjobbjai érkeznek az idei MOL Világkupára PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2010, APRIL 22, THURSDAY 06:46

2010.04.22.

Május 28. és 30. között ismét Szegeden randevúzik a kajak-kenu sport elitje. A Maty-éri MOL Világkupán 35 ország legjobbjai teszik vízre hajóikat.

 

Tavaly júniusban minden idők legjobb magyar szereplését produkálták kajakosaink és kenusaink a Maty-éren megrendezett MOL Világkupán. A mérleg 13 arany-, 4 ezüst- és 4 bronzérem volt, nem mellesleg aranyszállítóinknak hét olimpiai számban sikerült a dobogó tetejére állni. Versenyzőink számára kiemelt fontosságú viadal minden évben a MOL Világkupa, hiszen a magyar szurkolók által teremtett hangulat, a kiváló atmoszféra, a versenyt övező médiaérdeklődés vetekszik még a legjobban szervezett világbajnokságokéval is. Nem véletlen, hogy az idény egyik legjobb versenyeként aposztrofálják idehaza és külföldön is a MOL Világkupát.

 

A május 28. és 30. között megrendezésre kerülő verseny a második lesz az idei Vk-programban, és az időzítésnek köszönhetően a Maty-érre várható a legnépesebb nemzetközi mezőny. Az előzetes nevezések alapján 35 ország legjobbjai látogatnak el Magyarországra, ahol a versenyzők számára lehetőség nyílik majd arra, hogy az idei Európa- és világbajnokság előtt feltérképezzék az új olimpiai program által meglehetősen átalakult, szakosodott világelitet.

Az MKKSZ a verseny szervezőjeként idén is igyekszik színvonalas kiszolgálást nyújtani a helyszínre érkező vagy éppen a televízió, illetve a számítógép előtt helyet foglaló szurkolók számára. Érdemes a helyszínen átélni a Maty-éri verseny különleges hangulatát, ám aki mindezt nem teheti meg, a Magyar Televízióban élőben kísérheti figyelemmel az eseményeket és az interneten is on-line követhetőek lesznek a versenyeredmények, a www.kajakkenusport.hu oldalon.

 

A magyar szövetség nem mellesleg a viadalt megelőző egy hónapban újszerű, különleges kampánnyal igyekszik majd felhívni a figyelmet a Világkupára.

 

 

mkksz - snewisport

 

 
 
2024. 04. 28.
Ma Valéria napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT