Banner
Banner
Banner








BLY és LVE a Tengeri Bajnokságon PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2008, OCTOBER 04, SATURDAY 14:14

2008.10.04.

A BL Apartments & Yachtclub vitorlás sportegyesülete, a Lellei Vitorlás Egylet szervezésében az idén négy csapattal vesz részt az október 4-10. napja között Biogradban megrendezésre kerülő rangos versenyen.

 


Hétfőn, több mint 70 hajó vág neki a küzdelmeknek, szinte minden jelentős hazai vitorlás sportegyesület képviselteti magát a tengeren. A Balaton egyik legifjabb kikötője a BL Apartments & Yachtclub ebben az évben sűrű versenyprogramjával és népszerű szakmai kupáival hívta fel a figyelmet magára. Most a szezon végén csapataival a Tengeri Bajnokságon is képviselteti magát.
A legrégebbi LVE csapat, a Honda Sailing Team negyedik éve vesz részt a tengeren rendezett bajnokságon. A csapat kormányosa a sokszoros magyar bajnok, szöuli olimpikon Székely Antal. Az LVE második felnőtt csapata a Terra Danubia Sailing Team, Madarász Tamás vezetésével vág neki a versenynek. A junior csapatok közül a tavalyi tengeri bajnok Honda-Stabilo Junior Team szinte változatlan összetételű, Sparis versenyzőkből álló egység, Bendicsek József vezetésével. A BL Apartments & Yachtclub Junior Team zömében fűzfői gyerekekből áll, ebben a csapatban az egyik ifjúsági versenyző az LVE-s Cziráki András. A BL-es csapatot Bakóczy Zoltán felügyeli.
A csapatok a média és a támogatók kiszolgálására a BL Apartments & Yachtclub és a Compass Magazin közös média és nézőhajóval, egy Jeanneau 49 SO vitorlással lesz jelen a futamok helyszínén.

 

 

 

blyc - snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 03. 28.
Ma Gedeon és Johanna napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT