Banner
Banner
Banner








Horvátországban tréningezik a Sári csoport PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2009, DECEMBER 04, FRIDAY 08:09

2009.12.04.

Horvátországba utazott a Sári csoport. Sári Nándor és kilenc versenyzője 12 napon át készül a horvátországi Rogotinban, ahol az idén tavassza Vécsi Viktorék is tréningeztek.

 

Sári Nándor elégedett. Csapatával hétfőn utazott el a horvátországi Rogotinba, ahol közel két hetet tölt el versenyzőivel, és ahol nem mellesleg kiváló körülmények fogadták.

 

„Vécsi Viktorék meséltek erről a horvátországi helyszínről, és úgy döntöttem, az idén leteszteljük mi is – mondta Sári Nándor. –A helyszín tökéletes, lagúna-rendszerekben és a gyorsabb folyású Neretva folyón is tudnak edzeni a versenyzőim, igen változatos a vidék. A szállással és az étkezéssel sincs gondunk, a ház, amelyben lakunk kajakos és kenus csoportok fogadására specializálódott, így tulajdonképpen mindenünk megvan, amire szükségünk lehet. Még kondi termünk is akad.”

Igaz, az időjárás az első nap nem fogadta a kegyeibe a magyar különítményt, hiszen szakadatlan esett és orkánszerű szél fújt, azóta sokat „javultak” ezen a téren is: egy hosszú ujjú póló is elegendő a versenyzőknek a napi munka során.

 

„Mindenkit feldobott ez az új helyszín, Kucsi is mondta: jó hatással van rá, hogy új ingerek érik – folytatta az edző. – Tizenkét napot töltünk el itt, alapozó jellegű munkával, amelyet december végéig a tatai edzőtáborban, majd januárban ausztriai sífutó táborban folytatunk. És noha fejben már tervezzük a következő idényt, ezúttal csak egyes hajókat hoztunk magunkkal, a párosok próbálgatását meghagyjuk a tavaszi hónapokra. Úgy érzem, fizikailag jó edzettségi állapotban van mindenki, és bár a nagy formákról ráérünk később beszélgetni, innen csak azt tudom üzenni: otthon reszkessen mindenki, mert jövőre mi nyerünk!”

 

 

 

 

mkksz - snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2024. 05. 14.
Ma Bonifác napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT