Banner
Banner
Banner

A Gardazzura ma 11-kor kezdi rekordkísérletét PDF Nyomtat Email
Írta: SNEWISPORT   
2009, OCTOBER 08, THURSDAY 07:58

2009.10.08.

Október 8-án, ma 11 órakor vág neki a Keszthely - Balatonkenese távnak Simó Béla és legénysége a libera osztályos Gardazzura vitorlással, hogy megdöntsék a jelenlegi 3 óra 41 perces időt! A vitorláshajó útvonalát GPS nyomkövető segítségével közvetítjük!

 

A jelenlegi 3 óra 41 perces rekordidőt két éve Majthényi Szabolcs érte el. Simó Béla most ezt az időt készül megdönteni. Az időjárási viszonyok kedvezőek, egész napra szeles időt jósolnak a meteorológusok.

 

A rekordkísérlet bárki számára követhető. A vitorláshajón elhelyezett snewisport RaceBox egy speciálisan a vitorlás versenysportra optimalizált GPS nyomkövető. Rögzíti az útvonal adatait, és az valós időben, élő közvetítés formályában megjelenik a snewisport.com oldalon az "Élő közvetítés" menüpontban. A rekordkísérlet végeztével az útvonal az archívuból továbbra is visszanézhető, elemezhető.

 

A rajt várható időpontja október 8., csütörtök, 11 óra, a közvetítés is ekkor veszi kezdetét.

 

 

 

snewisport

LAST_UPDATED2
 
 
2021. 12. 02.
Ma Melinda és Vivien napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT