Banner
Banner
Banner








Termoplus Kupa gyenge szélben Nyomtat Email
Technika, tudomány

2010.08.16.

Nem is olyan régen, az International Kupán 6-os, 7-es szélben vitorlázott a YST mezőnye. Két hete a cms-Schuller Kupa eleinte stabil szélviszonyok között, de már rövidítve került megrendezésre. A Termoplus Kupán esély sem volt, hogy a tervezett pályát végigfussák a hajók.

Eredetileg a Fonyód-Ábrahám-Bélatelep-Szigliget-Fonyód pályát tervezték a Port Lacaj rendezői, de sajnos már Ábrahámhegyen jelezni kellett a pályarövidítést, a bélatelepi befutót.


Bővebben...
 
I. Balatoni Gasztro Vitorlás Túra Nyomtat Email
Technika, tudomány

2010.07.28.

Az I. Balatoni Gasztro Vitorlás Túra egy olyan társasági vitorlás esemény, ahol a balatoni borokra és a gasztronómiára nyitott társaság gyűlik össze. A kellemes, szeptemberi hosszú hétvégén bárki bepillanthat a vitorlázás rejtelmeibe, miközben kulináris élvezetekben és esti szórakozásban lehet része, minden nap más helyszínen, vidám társaságban.

Bővebben...
 
Újraépülhet a balatoni hadiflotta zászlóshajója Nyomtat Email
Technika, tudomány

2010.04.28.

A Balaton legfenségesebb hadihajói - amelyek megannyi vízi erődként szelték a habokat - ismét megelevenednek.

Bővebben...
 
Kényelmes megoldások hajósok részére: hajóflották követése Nyomtat Email
Technika, tudomány

2010.04.24.

Sorozatunk második részében a snewi.com hajóflotta nyomkövető rendszerét mutatjuk be, melynek használata ajánlott a charter flotta tulajdonosoknak, magán célra és a sportban egyaránt.

Bővebben...
 
Kényelmes megoldások hajósok részére: fedélzeti WIFI internet Nyomtat Email
Technika, tudomány

2010.04.23.

Új sorozatot indítunk Kényelmes megoldások hajósok részére címmel. Olyan technikai megoldásokat mutatunk be, amik kényelmesebbé, konfortosabbá teszik a hajókon töltött időt. Az első részben bemutatjuk a fedélzeti WIFI-t, aminek segítségével egy előfizetéssel többen is használhatják az internetet.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12KövetkezőUtolsó»

oldal 2 / 2
 
2024. 05. 15.
Ma Zsófia és Szonja napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT