Banner
Banner
Banner








Romanshorn, Eichhorn, Überlingen - Raffica élménybeszámoló Nyomtat Email
Raffica Sailing Team

2011.06.23.

A Rund Um egy oylan verseny, amit nem lehet kétszer megnyerni, legalább is nagyon nehéz. Két éve hatalmas meglepetésre a Raffica nyerte a tókerülő éjszakai futamot. Tavaly nem sikerült a címvédés, a katamaránok leiskolázták a mezőnyt. Idén szintén nyerni indult Király Zsolt és csapata, immár talpig Helly Hansen felszerelésben ... - Várkonyi Csaba beszámolója

Bővebben...
 
Jobb test, új design, régi cél Nyomtat Email
Raffica Sailing Team

2011.06.01.

A cím nem egy plasztikai műtétek során átesett hölgyre utal, bár nem járunk messze az igazságtól. Szebb és jobb lett, de most ezt a beavatkozást egy vitorláson hajtották végre. A végeredmény ugyanúgy meggyőző: szép, sportos test, kimagasló árbóc, egyedi megjelenés mindez divatos színekbe bújtatva.

Bővebben...
 
Újabb győzelemre készül a Raffica Team Nyomtat Email
Raffica Sailing Team

2011.04.02.

Sajtótájékoztatót tartott a Raffica, amin bejelentették, hogy idén is indulnak Európa leghosszabb nagyhajós távolsági versenyén, a Kékszalag bajnokságon.

 

A cél nem más, mint megszerezni az abszolút első helyet a 2011-es hagyományos egytestű hajók versengésében. A győzelem érdekében a csapat újraszervezte legénységét, és a flotta új, átalakított versenyvitorlással bővült.

Bővebben...
 
Az Irigy Hónajmirigy vitorlázott, nem úszták meg szárazon Nyomtat Email
Raffica Sailing Team

2011.03.18.

2010-ben a Raffica-n és a Sponzor Wanted-on több alkalommal vitorlázott az Irigy Hónajmirigy, ketten állandó csapattagok is lettek. Az alábbi videó bemutatja mi történik ha a Legkomolyabb Vidám Csapat és Mirigyek egy fedélzetre kerülnek. Nem úszták meg szárazon ...

Bővebben...
 
Raffica VSE fotókiállítás Fűzfőn Nyomtat Email
Raffica Sailing Team

2011.03.06.

Már látogatható a Raffica VSE fotókiállítása Balatonfűzfőn. A kiállítást a város Polgármestere nyitotta meg, aki beszédében kiemelte a helyi versenyzők jelentősebb eredményeit, köztük a 2009-es Kékszalag abszolút második, és a tavalyi kategória-győzelmet. Németh Erika és Szántó Áron képein keresztül megismerhetjük a Raffica és a Sponzor Wanted vitorlásokat, valamint a legénység életét.

Bővebben...
 
Király Zsolt évértékel Nyomtat Email
Raffica Sailing Team

2010.12.22.

Király Zsolttal, a Raffica VSE elnökével beszélgettünk a 2010-es versenyszezonról, az év elején kitűzött célokról, és azok megvalósulásáról. Sűrű éven vannak túl a Raffica-val és a Sponzor Wanted-dal, a sikerek sem maradtak el. Megmaradt és erősödött a motiváció, lássuk a Legkomolyabb Vidám Csapat idei szezonját!

Bővebben...
 
Király Zsolt kormányozta hajó az olasz Barcolana versenyen Nyomtat Email
Raffica Sailing Team

2010.10.25.

Egy lelkes olasz cég elővett egy korábbi elképzelést, már-már a polcokon porosodó hajótervet, melyet két magyar vitorlázó segítségével, több hónapos munka révén megépített, majd október 10-én 10 órakor Olaszországban, Triestben rajthoz álltak a Barcolanan.

A versenyen 1880 hajó indult különböző kategóriákban, a sok maxi, 90-100 lábas vitorlások mellett megjelent a twelve one designe (12 OD) is, melynek kormányzására Király Zsoltot kérték fel. Horváth Balázs is a fedélzeten volt, aki Zsolttal együtt szintén részt vett prototípus elkészítésének véghajrájában.

Bővebben...
 
A Raffica Sailing Team Olaszországban - képes beszámoló Nyomtat Email
Raffica Sailing Team

2010.09.23.

A napokban érkezett haza a Raffica Sailing Team Olaszországból. Király Zsolték rajthoz álltak a Centomiglia és a Gorla vitorlásversenyen, ahol a csapat fotósa, Németh Erika készített fényképeket.

Bővebben...
 
Az olasz kaland Nyomtat Email
Raffica Sailing Team

2010.09.22.

A Raffica Sailing Team - Király Zsolt vezetésével - szeptember elején rajthoz állt a Centomiglia-n és a Gorlán. Az RST a két vitorlásuk, a Sponzor Wanted és a Raffica közül az utóbbit vitte ki a két versenyre. A Gorlán harmadikok lettek, a Centon felborultak, így nem tudták befejezni a versenyt.
Bővebben...
 
Rund Um 2010, a katamaránok éve Nyomtat Email
Raffica Sailing Team

2010.06.21.

A Raffica Sailing Team idén is kiutazott a Rund Um, éjszakai tókerülő vitorlásversenyre. A tavaji győztes csapat vezetője, Király Zsolt a címvédésre készült, de tudta hogy nem lesz könnyű dolguk, hiszen a katamaránok is rajthoz állnak.

Folyamatosan változó szélben a Raffica a liberák között második helyen ért célba, az új győztes pedig egy Ventilo 28-as katamarán, a svájci Sonnenkönig lett.
Bővebben...
 
«ElsőElőző123KövetkezőUtolsó»

oldal 2 / 3
 
2024. 05. 15.
Ma Zsófia és Szonja napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT