Banner
Banner
Banner








Example of Section Blog layout (FAQ section)
Astrid iskolahajóval Afrika körül PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2012, APRIL 14, SATURDAY 19:08

2012.04.14.

A Kanári-szigeteken tartózkodó „ASTRID” holland iskolahajó lett az AEC zászlóshajója. A projektigazgatók Pieter de Kam kapitánnyal egyeztették a 2012. május 25-ei máltai indulásig tartó időszak közös tevékenységét és a hajó szabad helyeinek értékesítési tervét, ugyanis az ASTRID-on vitorlázók és turisták egyaránt helyet kaphatnak az Afrika körüli út egyes szakaszain. Gál József és Dr. Kondricz Péter március közepén Dél-Afrikában tárgyalnak az Africa-Europe Challenge előkészületeiről.

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Africa-Europa Challenge az Atlanti-óceánon PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2012, MARCH 14, WEDNESDAY 08:45

2012.03.14.

Az AEC gazdasági potenciálját növelve teszi vonzóbbá a támogatók csatlakozását az egy évig tartó Afrika-kerülő versenyhez. A hajónként több tízmillió forintos költségvetés létrehozásához a szervezők olyan gazdasági programokat rendeltek hozzá, mely egyedülálló fejlődési lehetőséget nyújthat azon szponzorok számára, akiknek Afrika potenciális piac lehet. Ennek keretében a Kanári-sziketekre látogatott az Africa-Europa Challenge Business Forum sorozata.

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Az Africa-Europe Challenge vezetőit fogadta Schmitt Pál PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2012, JANUARY 05, THURSDAY 22:45

2012.01.05.

Schmitt Pál köztársasági elnök fogadta az Africa-Europe Challenge (AEC) vitorlásverseny alapító tagjait, Gál Józsefet és dr. Kondricz Pétert. A szervezők tájékoztatták az államfőt, hogy egyre több ország érdeklődik és csatlakozik a kezdeményezéshez; nemrégiben Bukarestben, Hágában, Madridban és Berlinben tartottak sajtótájékoztatót.

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Berlinben is bemutatkozott az AEC PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2012, JANUARY 04, WEDNESDAY 12:30

2012.01.04.

Németországi diplomaták, üzletemberek, és döntéshozók, valamint a német vitorlásszakma előtt mutatkozott be decemberben a magyar szervezésű Africa-Europe Challenge. A berlini rendezvényen résztvevő felsővezetőket, a politikai élet és a média képviselőit egyaránt lenyűgözte a sportra, kultúrára, gazdaságra, humanitárius tevékenységre, oktatásra, környezetvédelemre és turisztikára fókuszáló projekt.

LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
Africa-Europe Challenge: az egyenlítőn és tovább! PDF Nyomtat Email
Írta: Balazs   
2011, NOVEMBER 16, WEDNESDAY 22:28

2011.11.16.

Az Africa-Europe Challenge a madridi magyar nagykövetségen intenzív érdeklődést kiváltó találkozó keretében ismertette világméretű projektjét a spanyol diplomácia, üzleti élet és vitorlásszakma előtt. 2011. november 10-én mutatkozott be Spanyolország és egyes érintett országok diplomáciai, üzleti és szakmai képviselői előtt a Gál József és dr. Kondricz Péter nevével fémjelzett magyar szervezésben megvalósuló Africa-Europe Challenge egy éven át tartó kontinenskerülő vitorlásverseny, valamint kulturális, oktatási, karitatív és üzleti eseménysorozat.
LAST_UPDATED2
Bővebben...
 
«ElsőElőző1234KövetkezőUtolsó»

oldal 1 / 4
 
2024. 04. 24.
Ma György napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT