Banner
Banner
Banner








Astrid iskolahajóval Afrika körül Nyomtat Email
Africa-Europa Challenge

2012.04.14.

A Kanári-szigeteken tartózkodó „ASTRID” holland iskolahajó lett az AEC zászlóshajója. A projektigazgatók Pieter de Kam kapitánnyal egyeztették a 2012. május 25-ei máltai indulásig tartó időszak közös tevékenységét és a hajó szabad helyeinek értékesítési tervét, ugyanis az ASTRID-on vitorlázók és turisták egyaránt helyet kaphatnak az Afrika körüli út egyes szakaszain. Gál József és Dr. Kondricz Péter március közepén Dél-Afrikában tárgyalnak az Africa-Europe Challenge előkészületeiről.

Bővebben...
 
Africa-Europa Challenge az Atlanti-óceánon Nyomtat Email
Africa-Europa Challenge

2012.03.14.

Az AEC gazdasági potenciálját növelve teszi vonzóbbá a támogatók csatlakozását az egy évig tartó Afrika-kerülő versenyhez. A hajónként több tízmillió forintos költségvetés létrehozásához a szervezők olyan gazdasági programokat rendeltek hozzá, mely egyedülálló fejlődési lehetőséget nyújthat azon szponzorok számára, akiknek Afrika potenciális piac lehet. Ennek keretében a Kanári-sziketekre látogatott az Africa-Europa Challenge Business Forum sorozata.

Bővebben...
 
Az Africa-Europe Challenge vezetőit fogadta Schmitt Pál Nyomtat Email
Africa-Europa Challenge

2012.01.05.

Schmitt Pál köztársasági elnök fogadta az Africa-Europe Challenge (AEC) vitorlásverseny alapító tagjait, Gál Józsefet és dr. Kondricz Pétert. A szervezők tájékoztatták az államfőt, hogy egyre több ország érdeklődik és csatlakozik a kezdeményezéshez; nemrégiben Bukarestben, Hágában, Madridban és Berlinben tartottak sajtótájékoztatót.

Bővebben...
 
Berlinben is bemutatkozott az AEC Nyomtat Email
Africa-Europa Challenge

2012.01.04.

Németországi diplomaták, üzletemberek, és döntéshozók, valamint a német vitorlásszakma előtt mutatkozott be decemberben a magyar szervezésű Africa-Europe Challenge. A berlini rendezvényen résztvevő felsővezetőket, a politikai élet és a média képviselőit egyaránt lenyűgözte a sportra, kultúrára, gazdaságra, humanitárius tevékenységre, oktatásra, környezetvédelemre és turisztikára fókuszáló projekt.

Bővebben...
 
Africa-Europe Challenge: az egyenlítőn és tovább! Nyomtat Email
Africa-Europa Challenge

2011.11.16.

Az Africa-Europe Challenge a madridi magyar nagykövetségen intenzív érdeklődést kiváltó találkozó keretében ismertette világméretű projektjét a spanyol diplomácia, üzleti élet és vitorlásszakma előtt. 2011. november 10-én mutatkozott be Spanyolország és egyes érintett országok diplomáciai, üzleti és szakmai képviselői előtt a Gál József és dr. Kondricz Péter nevével fémjelzett magyar szervezésben megvalósuló Africa-Europe Challenge egy éven át tartó kontinenskerülő vitorlásverseny, valamint kulturális, oktatási, karitatív és üzleti eseménysorozat.
Bővebben...
 
Románia után Hollandia is csatlakozott a magyar szervezésű Africa-Europe Challenge-hez Nyomtat Email
Africa-Europa Challenge

2011.10.10.

Románia után Hollandiában is nagy sikerrel mutatkozott be a hazai szervezésű Africa-Europe Challenge, valamint a vitorlásversenyt kiegészítő kulturális, karitatív és üzleti programsorozat. Október 6-án az AEC európai kampányának második állomásán, Hágában bejelentette, hogy a részvételi lehetőségek szélesítése érdekében úgynevezett iskolahajókat von be egyedülálló projektjébe, továbbá letette üzleti fórumának holland alapjait is.

Bővebben...
 
Africa-Europe Challenge ismertető film Nyomtat Email
Africa-Europa Challenge

2011.09.21.

Az Africa-Europe Challenge vitorlásverseny és kulturális rendezvény sorozat ismertető filmje

 

 
Budapesten elindult az AEC Business Forum sorozat Nyomtat Email
Africa-Europa Challenge

2011.05.07.

Budapest, 2011. május 02-án, közel 100 hazai cég képviselői részvételével indult el az AEC Business Forum sorozata, az Európai Unió és az Afrikai Unió gazdasági együttműködéseinek legnagyobb platformja.

Bővebben...
 
Megkezdődik az AEC Business Forum sorozat Nyomtat Email
Africa-Europa Challenge

2011.04.27.

Az Africa-Europe Challenge tájékoztatást tartott az AEC vitorlásversenyt kiegészítő, a kulturális és gazdasági elszigeteltség falait ledöntő üzleti fórumáról Brüsszelben, az Európai Néppárt magyar képviselői számára. Napokon belül megkezdődik az Africa-Europe Challenge Business Forum sorozat - gazdasági ugródeszka Afrikának és Európának. Az AEC projektigazgatói, Gál József és dr. Kondricz Péter rész vettek Tőkés László, EP Alelnök és Deutsch Tamás EP képviselő meghívására az Európai Néppárt magyar képviselőinek 2011. április 19-ei ülésén. A projektigazgatók bemutatták a világon egyedülálló, komplex programjukat, mely ötvözi és felöleli a sport, a kultúra és a gazdasági fejlődés területeit.

Bővebben...
 
Az Africa-Europe Challenge a Budapest Boat Show-n Nyomtat Email
Africa-Europa Challenge

2011.03.02.

Az Africa-Europe Challenge is kiállít a 2011. március 3-6 között a szokásos helyen, a Hungexpo területén megrendezendő Budapest Boat Show-n.
Bővebben...
 
«ElsőElőző12KövetkezőUtolsó»

oldal 1 / 2
 
2024. 04. 29.
Ma Péter napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT