Banner
Banner
Banner








Lányok evezték át az Atlantit, ezzel két új rekordot állítottak fel Nyomtat Email
Kajak-Kenu, sárkányhajó, rafting

2012.02.19.

45 nap alatt evezett 4100 km-t Debbie Beadle irányításával egy lánycsapat. Az Atlanti-óceánon lévő Kanári-szigetekről Barbadosra keltek át, egyfajta figyelemfelkeltésként, mely célja a gyermekek jogainak védelme volt.

 

Bővebben...
 
Európabajnok a magyar rafting válogatott Nyomtat Email
Kajak-Kenu, sárkányhajó, rafting

2010.06.06.

Bátor volt a hazai rafting válogatott. Az olaszországi Mezzana-ba tartó 10 órás úton megfogadták: ha nyernek, kopaszra borotválják a fejüket. Így lett a 2010-es Rafting Európa-bajnokságon kopasz-aranyérem. Simon Ádám beszámolója az EB-ről.

 

Bővebben...
 
Férfi rafting csapatunk ismét éremesélyes az Európa-bajnokságon Nyomtat Email
Kajak-Kenu, sárkányhajó, rafting

2010.06.02.

Szerdától vasárnapig az olaszországi Val di Soléban rendezik meg az idei rafting Európa-bajnokságot. Az eseményen két női és egy férfi csapatunk is szerepel – olyan síkvízi versenyzőkkel, mint Paksy Tímea, Patyi Melinda vagy az egykori maratonista kenus, Csabai Edvin.

Tavaly májusban sporttörténelmet írt magyar férfi rafting-válogatottunk. Iványi Gábor, Kormanik Soma, Ódor Csaba, Fodor Szabolcs, Kovács Zoltán, Schromm Barnabás és Simon Ádám összetételű csapatunk megnyerte a downriver versenyszámot a montenegrói világbajnokságon.
Bővebben...
 
Európai Brazilok, avagy Világméretű EU? Nyomtat Email
Kajak-Kenu, sárkányhajó, rafting

2010.05.19.
 "Földrajzórán átvertek minket..." - villant át az agyunkon, amikor megláttuk a brazil zászlót az Európakupán. Újabb nagy sikert könyvelt el férfi rafting válogatottunk, amely ezen a hétvégén az ausztriai Wildalpenben megrendezett Európa Kupán szerepelt. A csapat az előkelő harmadik helyet szerezte meg a Salza-folyón, csak két brazil(!) egység volt jobb a mieinknél, ami jó előjel lehet a két és fél hét múlva kezdődő Európa-bajnokság előtt.

Bővebben...
 
Kiváló formában van a magyar férfi rafting csapat Nyomtat Email
Kajak-Kenu, sárkányhajó, rafting

2010.05.14.

Világbajnok rafting csapatunk beszámolója a dunacsúnyi versenyről, ahol ismét begyűjtöttek annyi érmet, amennyit csak bírtak.

 

"Azért az vicc, hogy alig lépjük át az országhatárt, máris találunk vadvízi versenypályát. Mégha csak építettet is, de minden igényt kielégítőt."

Bővebben...
 
35 ország legjobbjai érkeznek az idei MOL Világkupára Nyomtat Email
Kajak-Kenu, sárkányhajó, rafting

2010.04.22.

Május 28. és 30. között ismét Szegeden randevúzik a kajak-kenu sport elitje. A Maty-éri MOL Világkupán 35 ország legjobbjai teszik vízre hajóikat.

Bővebben...
 
Egy arany, három ezüst, három bronz az első rafting Európa Kupa magyar mérlege Nyomtat Email
Kajak-Kenu, sárkányhajó, rafting

2010.04.14.

Elkezdődött a 2010-es rafting szezon. A szlovéniai Tacenben április 10-11-én Európa Kupa futamot rendeztek, ahol a magyar rafting válogatott minden egysége elindult.

Bővebben...
 
Szeged rendezi a 2013-as világbajnokságot Nyomtat Email
Kajak-Kenu, sárkányhajó, rafting

2010.04.10.

Ellenszavazat nélkül nyerte el Szeged a rendezési jogot. Győrt legyőzte Róma a 2012-es maratoni versenyben.

Bővebben...
 
Kajakkal Innsbruckból Athénba Nyomtat Email
Kajak-Kenu, sárkányhajó, rafting

2010.04.08.

A Washington állambeli Leavenworth-ben élő Benjamin Hargrove kajakjával Innsbruckból Athénba szeretett volna eljutni. Eddig két "újratervezésen" van túl.

Bővebben...
 
Egyéni kihívásokkal is helyet lehet szerezni a sárkányhajókba Nyomtat Email
Kajak-Kenu, sárkányhajó, rafting

2010.04.06.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség egyik idei fő rendezvénye az augusztus 26. és 29. között Szegeden sorra kerülő sárkányhajó világbajnokság lesz. A szövetség egész országra kiterjedő nagyszabású roadshow-val hangol az eseményre, miközben a profik megvívják csatáikat a „premier” hajókba kerülésért.

Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

oldal 1 / 20
 
2024. 04. 29.
Ma Péter napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT