Banner
Banner
Banner








Beszámoló a győztestől Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.07.11.

A Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat legutóbbi futamán győztes egység kormányosának beszámolóját olvashatjuk az alábbiakban. Mucsi László a Fortély nevű 11mOD-t irányítja már évek óta és jellegzetesen, szinte minden versenyen megjelennek csapatában a szebbik nem képviselői. A Kormorán Kupa nekik hazai versenynek számít, így mondhatjuk, hogy otthon tartották a trófeát.

Bővebben...
 
Rizling Kupa a YST 3 Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy
2010.07.06.

Hétvégén, július 10-én szombaton Ábrahámhegyen rendezi a TVSK a X. Rizling Kupát a Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat 3. fordulóját. A tradicionális verseny idén szerepel a YST sorozatban is, így a ranglistaversenyben érintettek gyűjthetik tovább pontjaikat. Az értékelési rendszernek köszönhetően az új indulók még most is azonos esélyekkel vághatnak neki a sorozatküzdelmeknek. 

Bővebben...
 
Kormorán Kupa, YST 2010/2 Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.06.21.

A Yardstick Trophy kupasorozat első fordulója május elején volt és azóta szünet van. A viszonylag hosszú szünet oka nem más mint, hogy a 2. forduló időpontja egybeesett a Balaton eddigi egyik legnagyobb viharával és így elhalasztották a szervezők a versenyt. Az új időpontig el kell telnie legalább egy hónapnak, hiszen versenyengedély beszerzésének adminisztrációja ezt megköveteli. Ezek után esett a választás a június 26-i szombatra, mivel itt a hétvégén nincs más túraverseny a Balaton nyugati medencéjében.

Bővebben...
 
Kormorán Kupa elhalasztva Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.05.13.

A szombatra kiírt fonyódi Kormorán Kupa vitorlásverseny a várható rossz időjárás miatt el lett halasztva. Az új időpont 2010. június 19.

A Kormoránok évadnyitó versenye része az idén indított Yardstick Trophy Kupasorozatnak.

Az első versenyt Balatonlellén rendezték meg a BLYC-ben, ahol első helyezést ért el az Amphitrite (YS I), a Dolce Vita (YS II) és a Viktória (YS III).
 
III. Harmat Kupa & Yardstick Trophy képekben Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.05.06.

A Balaton legújabb nagyhajós túraverseny kupasorozatának első fordulóján, a III. Harmat Kupán forgatott a VitolrásTV.

A hétvégén a III. Harmat Kupával elkezdődött egy új versenysorozat a Balaton nyugati medencéjében.

 

Bővebben...
 
Gardazzurra nyerte a III. Harmat Kupát Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.05.02.

47 hajó részvételével rajtolt el a III. Harmat Kupa a Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat nyitóversenye. A célvonalon elsőként Simó Béla és a Gardazzurra vitolrázott át, második az Anna lett, harmadik pedig a Westport. A snewisport különdíját a Dolce Vita kormányosa, Sáfián László vehette át.

Bővebben...
 
Május 1-én, 11 órakor kezdődik a vitorlásszezon első versenyközvetítése Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.05.01.
Szombaton 11 órakor elkezdődik a snewisport 2010-es versenyközvetítési szezonja. Az évet immár hagyományosan a balatonlellei Harmat Kupa nyitja. A túraverseny egyben a kilenc futamos Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat első állomása lesz. A snewisport külön díjazni fogja a legeredményesebb közvetített hajót!
Rajt: 11:00    47 vitorlással!
Futamidő korlátozás: 16:00 
A versenyzők útvonalai elérhetőek a Versenyarchívumban

 
Harmat Kupával indul a Yardstick Trophy Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.04.27.

Május 1-én, szombaton rendezi a Lellei Vitorlás Egylet, Balatonlellén a BL Apartments & Yachtclub kikötőjében, a már megszokott évadnyitó versenyét, a III. Harmat Kupát.

A vitorlásversenynek különleges aktualitást ad, hogy ezzel a regattával indul a 9 versenyből álló Yartdstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat és a lellei nagyhajós vitorlás szezon. Az új versenysorozat bemutatkozásának alkalmából a szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a minőségi versenyrendezésre, a vitorlázás sport és élmény értékének dominanciájára.
Bővebben...
 
Hamarosan elkezdődik a közvetítési szezon Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.04.21.

A III. Harmat Kupa nyitja a snewisport 2010-es versenyközvetítési szezonját május 1-én. A balatonlellei vitorlásverseny lesz egyben a Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat első futama.

Bővebben...
 
Yardstick Trophy saját weboldallal Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.04.16.

Az előzetes tervek szerint folyik az Somogy Megyei Vitorlászövetség (SMVSZ) által kiírt Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat szervezése, elkészült a versenysorozat saját weboldala is.

Bővebben...
 
«ElsőElőző1234KövetkezőUtolsó»

oldal 3 / 4
 
2024. 05. 15.
Ma Zsófia és Szonja napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT