Banner
Banner
Banner








31 lábas Rozmár a Dér Kupán Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.11.14.

31 lábas Rozmár. Nagy, nehéz, és egyik jellegzetessége a Balatonnak. Idei utolsó útja múlt héten, szombaton volt. Lassan indult be, de aztán a dér sem állíthatta meg. Fedélzetén Árpi, Imi és Balázs jól taktikázva teljesítették a futamot limitidőn belül, sokaknak ez is kihívás volt. IV. Dér Kupa egy B31-esen.

Bővebben...
 
IV. Dér Kupa - Rauschenberger Miklós aranyérmes lett Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.11.07.

Szinte hihetetlen, de november 6-án szombaton délelőtt vitorlásokkal telt meg a balatonlellei BL Apartments & Yachtclub előtti vízterület. 62 vitorlás rajtolt el, a hőmérsékletre és a napsütésre nem lehetett panasz, szélből nem ártott volna egy kicsivel több. Rauschenberger Miklós - Principessa - rajt-cél győzelemmel nyerte meg a Balaton utolsó 2010-es versenyét. Előnye közel egy óra volt a Gardazzurrával szemben. A SNEWISPORT különdíját Simó Béla és csapata nyerte.

Bővebben...
 
Fölényesen nyert Rauschenberger Miklós Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.11.06.

 

Rajt-cél győzelemmel a Principessa nyerte a IV. Dér Kupát, a YST sorozat utolsó fordulóját. Közel egy óra lemaradással futott be másodikként a Gardazzurra, a harmadik a Ganz Danubius lett.

 
A viharjelzésen túl Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.11.04.

A hétvégi Dér Kupa lesz a balatoni vitorlás szezon utolsó versenye, egyben a Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat utolsó állomása. Egy 46/2001. (XII. 27) BM rendelet alapján a balatoni viharjelző rendszer november 1-től nem üzemel, így az idei végső megmérettetésen már nem lehet a nyáron megszokott, villogó fények segítségére hagyatkozni. Éppen ezért lényeges a már jól bevállt oldalakon (met.hu, windguru, windfinder, ...) figyelemmel kísérni a hétvégi időjárás előrejelzéseket, és a verseny napján is ellenőrizni az értékeket. Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSz) weboldalán a Balatoni Időjárás naprakész, itt elérhető az aktuális radar-, szél-, és csapadék térkép, valamint a rövidtávú előrejelzés is.

Bővebben...
 
Hivatalosan: YST finálé, IV. Presenta Dér Kupa Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.10.29.

Megkaptuk a hivatalos értesítést az idei Dér Kupáról. Negyedik éve a Balaton legutolsó vitorlás versenye a balatonlellei Dér Kupa, az LVE tájékoztatása szerint így lesz ez az idei évben is, hiszen november 6-án szombaton kerül megrendezésre a IV. Presenta Dér Kupa. A novemberi verseny egyben a Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat utolsó állomása is. A versenysorozat yardstick osztályaiban még nyílt küzdelem folyik a dobogós helyezésekért, így a Dér Kupa végeredménye döntően befolyásolhatja a pontverseny végeredményét.

 

Bővebben...
 
YST eredményhirdetés és díjátadó Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.10.05.

A versenysorozat szervezői szeretnének hagyományt teremteni azzal, hogy a Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat 2010. évi végeredményének eredményhirdetést és díjátadó rendezvényét a 2011. évi versenysorozat első versenyén tartják meg. Tekintettel arra, hogy ez a balatoni versenysorozat május elején (vagy akár április végén) indul és november elejéig tart, tehát a teljes itthoni vitorlásszezont lefedi versenyekkel, ezért kézenfekvő, hogy a tárgyévi eredmények kihirdetésére és a díjátadásra a következő vitorlásszezon megnyitásakor, az első verseny alkalmával szervezett rendezvény keretei között kerüljön sor.

 

 
Balatonföldváron folytatódik a Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.09.28.

A Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat résztvevői az utolsó előtti megmérettetésre készülnek október 2-3-án. A kétnapos pályaverseny, az Unitef Kupa is része a YST versenysorozatnak. A versenyt hagyományosan a Spari szervezi és Béci a versenyrendezés minőségének garanciája. Nevezni pénteken 18-22 óráig illetve szombaton 07-08 óráig lehet a földvári Spari telepen. A szombati versenynap végén sor kerül az évek óta népszerű malacsütésre és a vacsora után Cool Miners zenekar koncertjére. Előzetes nevezés leadható a [email protected] címen. Bővebb információk a www.spartacus.hu oldalon.

A Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat résztvevői az utolsó előtti megmérettetésre készülnek október 2-3-án.

A kétnapos pályaverseny, az Unitef Kupa is része a YST versenysorozatnak. A versenyt hagyományosan a Spari szervezi és Béci a versenyrendezés minőségének garanciája. Nevezni pénteken 18-22 óráig illetve szombaton 07-08 óráig lehet a földvári Spari telepen. A szombati versenynap végén sor kerül az évek óta népszerű malacsütésre és a vacsora után Cool Miners zenekar koncertjére. Előzetes nevezés leadható a [email protected] címen. Bővebb információk a www.spartacus.hu oldalon.

 
Kormoránok évadzáró vitorlásversenye Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.09.08.

Szeptember 18-án, szombaton rendezi a Fonyódi Kormoránok Vitorlás Egyesülete a Yardstick Trophy hetedik állomását. Nevezni a verseny előtti pénteken délután 17-20 óra illetve szombaton reggel 8-9 óra között lehet a fonyódi Bahart kikötői Sekli büfében. Kormányos értekezlet 9 órakor lesz. Nevezési díj 3000.-Ft/fő. Hajóosztályok: yardstick és összevont jolle. A verseny utáni társasági esemény a Tungsram strandon a Kormorán büfében lesz szombaton 17 órakor.

 

Bővebben...
 
Izgalmas és sportos YST forduló Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.07.25.

A XV. International Kupa több volt egy szokásos vitorlásversenynél, évek óta Karsai Lajos Emlékversenyként kerül megrendezésre és tavaly óta van két népszerű betétfutama, a Balaton 31-es Kupa és a Lady’s Open a női kormányosok versenye. Idén Szabó Árpád és Rick Csaba kezdeményezésére a verseny az árvízkárosultak megsegítéséről is szólt és a versenyt követő árverés sikerét látva nem hiába. A XV. International Kupán részt vett sportolók, árverezők, összesen 759.000.- forinttal segítik az árvíz miatt bajbajutottakat.

Bővebben...
 
Igazi vitorlázó ünnepre készülnek Lellén Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2010.07.21.

Hétvégén igazi vitorlázó ünnepre készül a BL Apartments & Yachtclub kikötője. Tizenötödik alkalommal rendezik az International Kupát, mely immáron Karsai Lajos Emlékverseny is, és része lett a Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozatnak. Ugyancsak szombaton lesz a Balaton 31-es hajók versenye a B31 Kupa és a női kormányosok versenye a Lady’s Open. A snewisport a versenyhétvége futamait idén is közvetíteni fogja.

Bővebben...
 
«ElsőElőző1234KövetkezőUtolsó»

oldal 2 / 4
 
2024. 05. 15.
Ma Zsófia és Szonja napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT