Banner
Banner
Banner








Unitef Kupa a YST 11. fordulója Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2011.10.03.

Szombaton tükörsima víz várta a túraverseny résztvevőit, ezért a lehetségesnél kisebb pályát jelölt ki a rendező, irány Szemes, majd Tihanyrév és vissza Földvár.

Bővebben...
 
Szigliget, Aqua Kupa, Yardstick Trophy Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2011.09.19.

A Kékszalag és a Pünkösdi Regatta kivételével nemigen látni a szigligeti öbölben versenyző nagyhajókat. Persze, ez nem egészen igaz így, hiszen hat éve versenyt rendez ezen a vízterületen a Szigligeti Vitorlás Egyesület, minden szeptemberben Aqua Kupa néven.

 

Az idei évben először Yardstick Trophy forduló is volt a szigligeti verseny, ami a versenynek és a kupasorozatnak is jót tett. A távolság ellenére szívesen mennek a vitorlázók a szigligeti kikötőbe, ahol mindent megtesznek, hogy az egyesület legfontosabb rendezvénye alkalmával mindenki jól érezze magát.

Bővebben...
 
XI. Rizling Kupa - HD összefoglaló film Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2011.08.14.

 

 
Verseny a Port Lacajban Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2011.08.14.

A fonyódi Port Lacaj mint kikötő kizárólag jollék számára használható, hiszen a bejáratban jellemzően 50-70 cm vízmélység van. Gondolhatnánk, hogy itt csupán jollék számára lehet versenyt rendezni, persze ez nem így van. Évek óta rendeznek a Lacajban olyan nagyhajós versenyt melyen az indulók többsége tőkesúlyos hajóval vesz részt.

Bővebben...
 
A hitetlenek és a hagyományőrzők regattája Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2011.07.26.

A XVI. International & Schuller Kupa és Karsai Lajos Emlékverseny évek óta a nyugati medence egyik legjobb versenye. Az eltelt 16 év komoly hagyományokat teremtet, sokan évről évre visszajárnak erre a versenyre. Talán természetes, hogy ennyi idő alatt kialakult a regatta stabil közönsége, őket tekinthetjük a hagyományőrzőknek, akikre mindig számítani lehet. A versenyt annak idején Karsai Lajos és Rick Csaba Boglárra álmodta meg, de az elmúlt esztendőkben két különböző lellei helyszínen megrendezésre került.

 

Bővebben...
 
Sekli Kupa, YST 3. forduló Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2011.06.21.

Június 25-én szombaton a Balatoni Hajózási Zrt. balatonlellei kikötőjében folytatódik a Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat. A YST 2011 harmadik állomása a Sekli Kupa lesz. A verseny, a helyi étterem támogatásával kerül megrendezésre, ahogy azt a névadásból akár ki is lehetett következtetni. A regattát, a Sekli Étterem és a Lellei Vitorlás Egylet közösen szervezi. A vízi rendezés, a túraverseny lebonyolítása Beliczay Péter és a Monti Bt. kezében lesz, a parti vendéglátás színvonalát Tóth Balázs, a Sekli Étterem tulajdonosa garantálja.

 

Bővebben...
 
Videón a Kormorán Évadnyitó és Harmat Kupa Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2011.05.19.

A Vitorlás TV összefoglaló filmjében újra átélhetjük a hétvégi fonyódi verseny legizgalmasabb pillanatait. Versenyzés, díjkiosztás, riportok nyolc percben

Bővebben...
 
Izgalmas és pörgős YST nyitány Fonyódon Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2011.05.16.

A Kormorán Évadnyitó és Harmat Kupa névre keresztelt versennyel indult az idei Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat Fonyódon, május 14-én, szombaton. A Balatoni Évadnyitóval való ütközés ellenére a versenyre több mint 40 hajó nevezett, legtöbben a Ys III osztályban.

Bővebben...
 
Yardstick Trophy 2011 Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2011.04.28.

9 vitorlás sportegyesület, 9 település, 13 tradicionális regatta. Idén is elrajtol a Yardsick Trophy Nagyhajós Kupasorozat a Balatonon.

 

Bővebben...
 
Yardstick Trophy 2011 Nyomtat Email
Balatoni Yardstick Trophy

2011.03.11.

A Somogy Megyei Vitorlás Szövetség szervezése mellett kilenc vitorlás sportegyesület, kilenc tóparti településen rendezett tizenhárom vitorlásversenye alkotja a 2011. évi Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat állomásait. 2010-ben a nyugati medencében útjára indított versenyrendszer idén átlépett a „csövön” és siófoki, kenesei valamint füredi helyszíneket bevonva a Balaton teljes vertikumában kínál versenyzési lehetőséget. A YST nyugat felé is terjeszkedik, hiszen a Szigligeti Vitorlás Egyesület Aqua Kupája is szerepel a programban.

Bővebben...
 
«ElsőElőző1234KövetkezőUtolsó»

oldal 1 / 4
 
2024. 04. 29.
Ma Péter napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT