Banner
Banner
Banner








IOM EB, CRES Nyomtat Email
RC vitorlázás

2012.11.19.

A legerősebb RC vitorlás mezőny gyűlt össze Cres-en, ahol a hétvégén elkezdődött az International One Meter (IOM) Európa-bajnokság közel 100 résztvevővel.

 

 

Bővebben...
 
ifj. Csóka László Európa Kupát nyert Nyomtat Email
RC vitorlázás

2010.10.11.

A Pécsi Ércbányász Modellező Klub 18 éves modellvitorlás versenyzője nyerte az idei Európa Kupa sorozatot. A hétvégén Szlovákiában, a Pozsonyhoz közel Senecen rendezték a 2010. évi Európa Kupa utolsó futamát.

Bővebben...
 
Székely Antal 4. helyet szerzett a Micro Magic Európa Bajnokságon Nyomtat Email
RC vitorlázás

2010.10.04.

Negyedszer rendeztek kontinensviadalt a világ legkisebb one design hajóosztályának a Micro Magic-nek. A versenyt a magyar szövetség rendezte Balatonkenesén a Balatonfői Yacht Clubban. A portugál Joáo Prates az új világbajnok, megelőzve a korábban már EB aranyérmet szerző holland Steven Osterheert-et. Negyedik helyével  Székely Antal lett a legeredményesebb magyar versenyző.

Bővebben...
 
Micro Magic EB főpróba a helyszínen Nyomtat Email
RC vitorlázás

2010.09.28.

Ebben az évben a Magyar Micro Magic Szövetség rendezi az osztály Európa-bajnokságát Balatonkenesén a Balatonfői Yacht Clubban. Szeptember 25-én, szombaton a kontinensviadal főpróbáját tartották a kenesei helyszínen, melyen szinte a teljes magyar mezőny képviseltette magát.

Bővebben...
 
Megváltozott a Micro Magic EB helyszíne Nyomtat Email
RC vitorlázás

2010.06.02.

Megváltozott a balatoni Micro Magic EB helyszíne.

 

Az eddig megjelölt Balatonlelle (BLYC) helyett Balatonkenesén a BFYC-ben rendezik meg a modellvitorlások Európabajnokságát október 2-3. között.

 

Bővebb információ   >>>

 

 

 

 

 

 

micromagic.hu - snewisport

 

 
2. Nyílt MM Országos Bajnokság - Agárd Nyomtat Email
RC vitorlázás

2010.06.02.

A Magyar Micro Magic Szövetség (MMMSZ) szervezésében június 5-6-án kerül megrendezésre a Velencei-tavon (Agárdon) a 2. Nyílt Micro Magic Országos Bajnokság. - Versenykiírás   >>>

 
Agárdi Évadnyitó verseny Nyomtat Email
RC vitorlázás

2010.04.17.

Az Energia Modellező Klub Százhalombatta szervezésében kerül megrendezésre május 7-9. között az F5-M,  F5-E,  F5-10 kategóriás RC modellvitroláshajók  Évadnyitó versenye Agárdon.

Bővebben...
 
Magyar IOM versenyzők Németországban Nyomtat Email
RC vitorlázás

2010.04.13.

A München külvárosában lévő Karsfeldersee-n rendezték meg a németek idei első IOM ranglista versenyét. Magyarországról Beliczay Péter, Forrai Csaba és Szathmári Miklós utazott ki és állt rajthoz a hétvégén, Beló az előkelő 3. helyen végzett.

Bővebben...
 
Batta Kupa, a 3. EB válogató Nyomtat Email
RC vitorlázás

2010.03.31.

A Batta Kupával folytatódik a Micro Magic (MM) hazai versenysorozata. A százhalombattai RC modellvitorlás verseny a 3. EB válogató futam lesz.

Bővebben...
 
Micro Magic szezonnyitó vitorlásverseny a VitorlásTV-n Nyomtat Email
RC vitorlázás

2010.03.24.

Mint arról már beszámoltunk korábban, elkezdődött a 2010-es RC modellvitorlás szezon. Az év első Micro Magic versenyéről a VitorlásTV készített összefoglalót.

Bővebben...
 
«ElsőElőző123456KövetkezőUtolsó»

oldal 1 / 6
 
2024. 04. 29.
Ma Péter napja van.

snewisport kereső

Vitorlázás

Utazási információk

on-line versenyközvetítés - LIVE tracking, & hírportál, e-mail: info snewisport hu I...I BHKE Minden jog fenntartva © All Right Reserved 2007-2020. SNEWISPORT